Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mira se začne bouřit proti životnímu stylu svých rodičů. Attila se chce změnit, ale vzhledem k Jančiným očekáváním se zdá být jeho úsilí beznadějné. Márkovi spadne do klína pořádný balík ukradených peněz a on začne bezhlavě utrácet. (HBO Europe)

Recenze (2)

koblenzer53 

všechny recenze uživatele

Musím opravdu říct, že mě tohle začíná dost bavit. A vypadá to opravdu jako Maďarské překvapení. Taková povedená rodinka a zatím začínám hltat díl po dílu , tak uvidíme. Mimochodem... Sympatický strejda :) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I na druhý pokus bych řekl, že se jedná o sledovatelnou záležitost, která mě sice nepřiměla k větší štědrosti při hodnocení, ale přesto mě bavila, a ani chvíli jsem se nenudil. Faktem ale je, že bych klidně snesl i živější děj, který by mi víc seděl k parádně vykresleným povahám jednotlivých postav. Druhá epizoda se odvíjela v podobném duchu jako předchozí díl, bavil jsem se u ní (jak jsem už přiznal), ale i tentokrát mi tady chybělo něco navíc, něco zvláštního, co by pro mě posunulo seriál do lepšího nadprůměru. Snad se ale dočkám. / Poučení: Příčina a následek. Je to krajně otravné, ale platí to. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama