Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mira nachází nového spojence v Zebegényi. Márk chce Hollóse a jeho otce usmířit, ale o zakopání válečné sekery mohou rozhodnout jen oni sami. Janka jim však připomíná, že to, co se stalo, už nelze vrátit zpět. (HBO GO)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, to byl zvláštně vystavěný díl. Sedmá epizoda na mě po většinu času působila usedlejším dojmem a po předchozí části šlo o pro mě znatelně slabší záležitost. Jenže... Záludní Maďaři si šetřili to nejlepší na konec, aby dali epizodě ve finále úplně jiný rozměr. Takže ano, nemohl bych hodnotit plnohvězdně, protože jsem nebyl obvyklým způsobem vtažen do děje, ale nechtěl bych jít ani pod čtyři pěticípé, protože ten závěr stál za to. Tvůrci jasně ukázali, že ani s blížícím se zakončením druhé sezóny nemají nouzi o nápady, a já se už těším, co si na mě ještě připraví. / Poučení: Každému jednou bouchnou saze. 4*- ()

yvona odpad!

všechny recenze uživatele

Prokurátor se radí s puberťačkou a společně hledají řešení, které naleznou nakonec zcela tradičně. Tenhle díl všechno shodil do stoky. A všichni se začali chovat tak nějak jako debilové. Logika vzala za své. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama