Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Po třech letech v kómatu se Vanessa probouzí do světa pleněného upíry. Spolu s nesourodou skupinkou přeživších bojuje o holý život. (Netflix)

Videa (8)

Trailer

Recenze (5)

VendaCiki 

všechny recenze uživatele

Při názvu si vzpomenu jen na film z roku 2004, kde hraje Hugh Jackman. Tohle je spíš slabší odvar The walking dead, jen tam nejsou zombíci, ale upíři, co vypadají jako zombíci :) pro mě lehká oddychovka na dobrou noc ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, první sezóna seriálu „Van Helsing“ nabízí to, co možná někteří diváci chtějí. Je zde akce, je zde nějaké to napětí, jež je vyvolané tím, že zde mohou lidé celkem snadno a hnusně zemřít, někdo vám vysaje krev a tak podobně. Jenže to všechno, co tady sledujeme, už jsme viděli ve spoustě jiných zombie děl a skutečnost, že jsou zde upíři, ničemu moc nepomáhá a nic dál neposouvá. ()

jajsemja 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem 4 díly a zatím moc netuším, proč tento seriál znásilnil jméno skvělého filmu. Asi se to ani nedozvím, protože se dále koukat nehodlám. Postavy jsou všechny nesympatické a jednají na základě podivných a těžko uvěřitelných motivů. Zápletky jsou nelogické a celý seriál se spíše vleče, než aby nějak příjemně ubíhal. ()

Galerie (199)

Reklama

Reklama