Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět kamarádů z dětství si užívá ve společném bytě v srdci Paříže díky velkorysosti jednoho z nich - Samuela. Jeho otec mu však nečekaně zastaví přísun peněz a Samuel, ve snaze neprozradit nepříjemnou situaci kamarádům, se pouští do riskantních projektů. Štěstí mu však nepřeje – zaplete se s místní mafií, poštve si proti sobě dealery drog, neuspěje ve světě diskoték a nakonec ho ještě začne hledat policie. Nezbývá mu nic jiného, než přiznat pravdu svým spolubydlícím kamarádům a požádat je o pomoc... (Mirius FD)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (55)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Francie opět na vrcholu v nejlepší komedii Roku!! Bláznivá pětka mi byla sympatická hned od první minuty, kde nás film seznámí s ústřední pěticí, což je samozřejmě skvěle vybraná sestava, kde každý něčím vyniká ( Máme zde černocha, co neustále píchá ženské, sexy kočku, týpka trpící fóbiemi, huliče a bohatého mladíka. Film mě zaujal nejen svým pestrým a neokoukaným humorem, místy jsem se smál opravdu nahlas, ale i velmi solidním příběhem, kde jeden zvrat připadal tak na 5 minut, kde jsem byl až šokován kolik smůly si všichni musí projít. Překvápko a doporučuji. Tohle u mě jedinou projekcí nekončí. Čím méně divák ví, tím lépe. 95% ()

Pooky 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, asi jsem už na tento typ legrace stará nebo co... Že je něco špatně jsem začala tušit ve chvíli, kdy jsem zjistila, že je to dabované. A ano, je to po dlouhé době film, u kterého jsem se chvílemi cítila trapně. Musím uznat, že kamera je opravdu slušná, jsou tam momenty, u kterých jsem se zasmála, místy jsem se i lehoulince dojala, ale znova bych už to asi vidět nepotřebovala. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Kdyby taková parta doopravdy existovala, tak se jí vyhnu obloukem a to hodně velkým. Jeden větší debil než druhý. Ježiž, to byla tak nesympatická hovada, to se dalo těžko dokoukat. Místy je to i hodně blbé, málo vtipné. Přehmat. Tohle mi nesedlo. Herci hnusní, jen ta holka, ta byla fakt kus - jinak všechno hnus - fakt jsem byl akorát znechucenej. Ten černoch (nejsem rasista) byl snad nejošklivější herec, co jsem dosud viděl - a oni ho dosadí do role totálního nabodávače - to bych blil velebnosti !!! Jediný opravdu vtipný moment - úsek - je snad ta velká párty, ale je tam taky hodně debilních momentů - prostě tady scénář vyprojektoval úplně debilní nechutná hovada - hlavně ten zhulenec - vůbec ne vtipné, jen blbé, odpuzující, totálně dementní - to dokáže člověka akorát rozčílit, ne pobavit. Sakra, mám chuť dát tomu odpad !!! ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Mám francouzský komedie rád, protože se tam nikdo debilně nepitvoří jak v animáku, neustále nepadá, nemlátí nikoho do koulí, neřve furt "oumajgáááát" a neplácá rukama. Bláznivá tahle komedie rozhodně není, řval jsem smíchy jen u jedný scény. Ale špatný to taky není. Prostě jen trochu nadprůměrná francouzská komedie. A to je dobře. ()

tompolicky 

všechny recenze uživatele

Já nevím ale pode mě se dá natočit pěkná a zábavná komedie aniž bych za každým třetím slovem musel slyšet vulgarismy typu : " mrdka, šoustat, vojebat, přeblafnout, kurva, prdel, ...." . Proč proboha tvůrci točí takhle agresivně-vulgární pseudokomedie.... Naprostá vulgárnost navíc působí smutně vzhledem k věku hlavních představitelů - kdy se má jednat o studenty do 20ti let.... a tudíž se k nim taková mluva nehodí.... Komedie je díky zvolenému slovníku spíš k pláči, bez nápadu, mám z ní spíš smutný pocit, že dnes bez pořádně vulgárního slovníku málokdo natočí teenage komedii... Chjooo kde je éra Prciček či Pařeb ve Vegas.... Ubohý tento filmový počin jest.... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2016 na filmovém festivalu de l'Alpe d'Huez ve Francii. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo od 27. května do 28. července 2015 v pařížském regionu a v Thajsku. (bianci)

Reklama

Reklama