Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět kamarádů z dětství si užívá ve společném bytě v srdci Paříže díky velkorysosti jednoho z nich - Samuela. Jeho otec mu však nečekaně zastaví přísun peněz a Samuel, ve snaze neprozradit nepříjemnou situaci kamarádům, se pouští do riskantních projektů. Štěstí mu však nepřeje – zaplete se s místní mafií, poštve si proti sobě dealery drog, neuspěje ve světě diskoték a nakonec ho ještě začne hledat policie. Nezbývá mu nic jiného, než přiznat pravdu svým spolubydlícím kamarádům a požádat je o pomoc... (Mirius FD)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (55)

rigby 

všechny recenze uživatele

Komedie nebo snad Přátelé po francouzsku? Nějak mě to nechytlo tak, jak by zřejmě mělo. Francouzskou kinematografii mám moc rád, o to víc jejich komedie, ale tohle byla střela někam mimo cíl. Nebylo to ani vtipné, ani vážné, ani poučné. Bylo to prostě nijaké. Co z toho nejvíc vyčnívá, je ten pocit prázdnoty. A to je škoda. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Francouzská komedie už dlouhé roky není jenom zaprášená vzpomínka na plodné roky pánů de Funèse, Richarda, Lefebvreho a dalších. Francie made in rok 2016 se už spíše kloní k zámořskému stylu vyprávění a v tomto případě to není tak úplně na škodu. Bláznivé (jak by naznačoval český překlad názvu) to tak úplně není, ale jinak příjemná trendy záležitost. Pět postav, pět charakterů a jedna ne úplně originální drogová zápletka. Příjemné, zábavné, pařížské. ()

Reklama

tata22 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem zas viděl něco zajímavého, nevšedního, zvláštního, evropského, a jsem tomu rád. Příjemné osvěžení mezi americkými slátaniny, které se nevím proč nazývají velkofilmy a českou vytěženou hlušinou. Francouzské filmy mám rád, vždycky osvěží, na nic si nehrají, s ničím se nemažou a dovolí si prakticky všechno. Proč ne ? Proč jen to tak neumíme ? Proč se naši tvůrci na tyhle filmy nedívají ? Možná by se něco přiučili ale asi nechtějí. Faktem je to, že v ČR by si tenhle film na sebe bohužel nevydělal. On si ale nevydělá skoro žádný, proč se tedy proboha točí, když ne pro zisk, ne pro diváky, ne pro kritiky, tak pro koho ? :-) U tohoto jsem věděl úplně jasně pro koho je, hlavně pro mladé, hlavně pro lidi, co mají rádi dobrý film a dokonce možná i pro kritiky. Tomu se přeci říká "umění" nebo ne ? :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mám tu skútr. Nechceš ojet?" Dementní feťák, zabržděný nadrženec, zkrachovalý ulhanec, obsedantní hypochondr a docela pěkná slečna. V čem je tato pětka bláznivá? V ničem, ale mě spíš vadí, že nebyla ani trochu vtipná. Patrně to bude ve mně. Já se totiž neumím pořádně uvolnit, nikdy se nesjíždím, při sledování bukkake se neudělám a kálení na rohožku mi připadá dětinské. Vlastně mě bavilo jenom to Thajsko a zásahy dvou obličejů jednou fackou. To bylo prima, ale jinak to oscilovalo mezi nudou, trapností a spoustou nezáživných keců. ()

Pooky 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, asi jsem už na tento typ legrace stará nebo co... Že je něco špatně jsem začala tušit ve chvíli, kdy jsem zjistila, že je to dabované. A ano, je to po dlouhé době film, u kterého jsem se chvílemi cítila trapně. Musím uznat, že kamera je opravdu slušná, jsou tam momenty, u kterých jsem se zasmála, místy jsem se i lehoulince dojala, ale znova bych už to asi vidět nepotřebovala. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2016 na filmovém festivalu de l'Alpe d'Huez ve Francii. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo od 27. května do 28. července 2015 v pařížském regionu a v Thajsku. (bianci)

Reklama

Reklama