Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět kamarádů z dětství si užívá ve společném bytě v srdci Paříže díky velkorysosti jednoho z nich - Samuela. Jeho otec mu však nečekaně zastaví přísun peněz a Samuel, ve snaze neprozradit nepříjemnou situaci kamarádům, se pouští do riskantních projektů. Štěstí mu však nepřeje – zaplete se s místní mafií, poštve si proti sobě dealery drog, neuspěje ve světě diskoték a nakonec ho ještě začne hledat policie. Nezbývá mu nic jiného, než přiznat pravdu svým spolubydlícím kamarádům a požádat je o pomoc... (Mirius FD)

(více)

Recenze (55)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Do módy se díky Babišovi vrací práskání, takže mohl by mně tu někdo prosím pěkně naprášit jméno toho umělce, který rozhodl, že Bláznivá pětka se pro Festival francouzského filmu nadabuje? Vystavil bych mu účtenku na sto korun rovných, protože krom toho, že dabovat tenhle film je hovadina, tak dabing samotný měl tak skvělou úroveň, že to vypadalo jakoby ho zaměstnanci kina dávali na první dobrou z kabiny promítače. To se zas jednou někdo na film zapomněl předem podívat, že? No, ale abych nekritizoval jen český mančaft, tak naložím i Frantíkům, protože když už tak okatě kopírují námět, proč si nedají práci alespoň s originální zápletkou? Dějové rozestavění průser - drogy - happyend je nápadité asi jako postavit ve volejbale smečaře k síti. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nájem za 2000+ EUR, pizza za 200+ EUR. To je ta správná korektní Francie a já jsem moc rád, že jsem ji viděl, a že se ani jeden z těch Francouzů nad těmi částkami nepozastavoval? To je přece jasné...Film samotný má lepší momenty, ale i horší momenty. Francouzští vagabundi ale byli příjemní stejně tak, jak osina v prdeli a tak jsem byl rád, že jsem film vůbec dokoukal do konce. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $5,527,000▐ Mladý, praštený, zhulený a úchylný, ďalšia zbytočná tláchačka. /35%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Francie opět na vrcholu v nejlepší komedii Roku!! Bláznivá pětka mi byla sympatická hned od první minuty, kde nás film seznámí s ústřední pěticí, což je samozřejmě skvěle vybraná sestava, kde každý něčím vyniká ( Máme zde černocha, co neustále píchá ženské, sexy kočku, týpka trpící fóbiemi, huliče a bohatého mladíka. Film mě zaujal nejen svým pestrým a neokoukaným humorem, místy jsem se smál opravdu nahlas, ale i velmi solidním příběhem, kde jeden zvrat připadal tak na 5 minut, kde jsem byl až šokován kolik smůly si všichni musí projít. Překvápko a doporučuji. Tohle u mě jedinou projekcí nekončí. Čím méně divák ví, tím lépe. 95% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Ale krásně bláznivé, poučné, milé, úsměvné tak akorát pro dnešní den. Nevím, co kdo tady čekal, ale já jsem nadmíru spokojená, tečka. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mám tu skútr. Nechceš ojet?" Dementní feťák, zabržděný nadrženec, zkrachovalý ulhanec, obsedantní hypochondr a docela pěkná slečna. V čem je tato pětka bláznivá? V ničem, ale mě spíš vadí, že nebyla ani trochu vtipná. Patrně to bude ve mně. Já se totiž neumím pořádně uvolnit, nikdy se nesjíždím, při sledování bukkake se neudělám a kálení na rohožku mi připadá dětinské. Vlastně mě bavilo jenom to Thajsko a zásahy dvou obličejů jednou fackou. To bylo prima, ale jinak to oscilovalo mezi nudou, trapností a spoustou nezáživných keců. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že ma "Five" bavil viac ako som očakával. Nič to však nemení na fakte, že tento snímok sadne skôr mladším ročníkom než kategórii "tesne" pred otrčením kopýt (obrazne povedané). Je to taká pohodička pritiahnutá za pačesy, ktorá občas pobaví viac, občas menej. Rozum namáhať divák nemusí ... ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Lepšie než by som od spojenia teenagerská francúzska buranská komédia čakal. Možno kvôli tej fajn civilnosti a veľkému feel good faktoru. Nie je to môj cup of tea, ale myslím, že veľa uživateľom tu by to mohlo spraviť veľkú radosť.  6/10 ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Parádní komedie, u které jsem se po celou dobu hrozně smál. Opravdu výborně natočeno, skvělý poučný příběh a i všichni herci mi sedli. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nezkutečná dobrá banda, jejich životy nečekané komplikace a hlavně pro mě spousta humoru a vtipu, já jsem se fakt nezkutečně dobře bavil šílenci co chtějí bydlet a do toho nic se prostě nedaří. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od této komedie nečekal, ale mile překvápko. Trošku už omletá zápletka, ale humor mezi hrdiny funguje a momentů, kdy jsem prskal smíchy bylo dost a nebyl jsem v sále jediný. Některé scény byly vyloženě perfektní. Bláznivá pětka je jedna z těch lepších letních komedií roku 2016..... 6/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Bláznivá pětka" aneb bláznivá komedie o tom, jak je možné si za každou cenu udržet byt, nakonec toho nedosáhnout, ale stejně získat víc, než jsem měl na začátku. U téhle party pěti přátel pořádně ani nechápete, jak fungují, ale oni fungují a místy jsou u toho i docela zábavní. Ne vždy, ale sem tam se nějaká scéna povede. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

nijak nadšenej z filmu teda nejsem.Spousta scén nedotaženejch,jako by se štáb styděl to ještě víc vopepřit,těch smích vyvolávajících scén taky moc nebylo,a děj filmu zábavnej tak napůl.Prostě čistej průměr,nic víc.50%. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe príjemná francúzska pozeratelná do konca komédia. Celkom by sa tomu dalo uveriť, občas fakt podarený fórik alebo vtipná veta. Celkom fajn príbeh, gradácia a výprava. 3 z 5 ()

asirtes 

všechny recenze uživatele

Exkluzívny úchyl Pascala Demolona povýšil túto nenápadnú francúzsku komédiu na plný počet, napriek tomu, že miestami je fakt mierne v kóme. Vždy sa však znovu preberie a dostatočne presvedčí, že francúzi podobné kúsky robiť vedia. ()

Reklama

Reklama