Reklama

Reklama

Cokoliv

  • USA Anything Else (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ďalšia romantická komédia z pera osvedčeného Woodyho Allena plná vtipných náhod, nehôd a nedorozumení. Jerry (Biggs) je mladý 21-ročný komediálny spisovateľ žijúci v New Yorku. Aj napriek tomu, že je talentovaný, má problémy preraziť. Zásluhu na tom nesie jeho agent Harvey (DeVito), ktorý má sice o sebe vysokú mienku ale je dosť nepraktický a tiež David (Allen), jeho excentrický a paranoidný učiteľ. Ďalším kameňom úrazu je Amanda (Ricci), jeho priateľka. Od prvého momentu, kedy ju zbadal, vedel, že je do nej zamilovaný. Ale Amandine mnohopočetné neurózy, strach zo záväzkov a frustrácie najrôznejšieho druhu jej zabraňujú, aby bola Jerrymu nablízku, keď to najviac potrebuje. Krízovým bodom sa ukáže byť situácia, keď sa ocitne v malom byte s Amandou, ktorú nečakane navštívi jej matka Paula, ktorá sa rozhodla, že sa stane kabaretnou speváčkou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

tom88 

všechny recenze uživatele

Celkom podarený pekný filmík. Môj prvý čo som videl od Woodyho Allena. Rád by som dal 4*, no niečo mi v tom bráni. Bolo to aj dosť obyčajné a ukecané. Herci ušli, vtip nechýbal ba dokonca aj Woody je komik a vie slušne pobaviť. Dej bol trocha rozťahaný, ale dalo sa to odpustiť. Ja som bol celkom potešený. 70% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 3/10 Efekty 3/10/// +herci, poutavé a zábavné dialogy -hudba, barevný filtr na kameře/// Tím, že nemám ještě tolik nakoukáno, tak mi ani nepřišlo, že spouta replik a situací i dialogů se opakuje a už tu byly kdysy v jiných Allenovských filmech. Tímpádem nemůžu srovnávat a tak mi tento film nepřišel úplně špatný. Opravdu mě některé dialogy bavili a jakože film stojí především na nich. A na herích mimojiné, ale ti byli výborní. Navíc jsem se na film těšil (hlavně na Biggse a Christinu). Přes tuhle chválu to ale neznamená, že jsem si Allena nějak oblíbil. On má zvláštní filmy./// Celkem 50%/// ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Výborná a hlavně netypická allenovka překračující klasickou délku jeho filmů. K tomu mě ještě dvakrát tak překvapilo to, že se na to nechalo koukat od začátku do konce, protože jeho průměrná délka filmů 80 minut mi bohatě stačí. Krom toho, že ve filmu hraje klasicky excelentně Woody Allen, zajímavě se rozehrává Jason Biggs, který dokazuje, že má navíc než na teenagerské komedie a vyděl jsem v něm trochu mladého Allena, i když to hlavně díky dialogům, které sestavil mistrně a právě proto film tolik drží. I když je Cokoliv trochu jiný film než bych od Allena čekal, bavil jsem se u něj na úkor zdejšímu hodnocení i tak skvěle. --- Snědla si celý dort? - Pak jsem dojedla špagety, humra a to kuře v pekáči - Nábytek ši ušetřila? ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Trailer na film me upoutal, takze svuj ucel splnil. Nicmene film samotny me spise zklamal, nektere rozhovory ve filmu jsou prilis zdlouhave a hlubokomyslne, ale co taky cekat od W. Allena. Jason Biggs jakoby se pro tento film narodil, kokta jak se da. Nazorna ukazka toho ze obcas se musi nechat clovek trochu popichnout jinak by prosvihl sve "moznosti" ;) ()

Sharlay 

všechny recenze uživatele

Jestliže si tento scénář Woody napsal někdy na přelomu 70. a 80. let do šuplíku a natočil ho až po těch letech, prosím. Stejně je to pořád borec a tehdy mu to šlo opravdu špičkově. Jestli ale napsal Anything Else po roce 2000, tak ho obdivuji ještě víc, protože on zkrátka nestárnul. Nikdy. A to hodnocení 65% tady? No, to máte jako cokoliv (sice se opakuji jako všichni ostatní co to sem napsali, ale co už, trefné je to pořád). ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Film o lidech, kteří nejsou schopni odejít domů po večeři u známých, který popisuje muž při odchodu z kina, je dílo Luise Buñuela Anděl zkázy (1962). (ČSFD)
  • Na stěně bytu, ve kterém bydlí Christina Ricci a Jason Biggs, je kolekce fotek - na jedné z nich je herec a nezávislý režisér Vincent Gallo. (ČSFD)
  • Tento film otervíral 60. ročník filmového festivalu v Benátkách. Na otevíracím večírku se objevil i Woody Allen, který se jinak na veřejnosti příliš neukazuje. (ČSFD)

Reklama

Reklama