Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

ForGump 

všechny recenze uživatele

Měl jsem za to, že se jedná o docela zábavný formát, ale Nova z něj udělala trapnost. Povětšinou idiotské otázky, nedůvtipní soutěžící a třešní na pomyslném dortu je moderátor Tomáš Matonoha. Ten se tedy ukazuje jako naprosto neschopný a špatně improvizující moderátor, který vydává podivné pazvuky jako šimpanz s medvědem, co mají rýmu. Stará primácká verze zabavila o dost víc a vlastně taky aktuální slovenská s Andrejem Bičanem. Tohle je utrpení.. 15% ()

Laxik odpad!

všechny recenze uživatele

Pane bože, Matonoha je největší castingový selhání od dob biblických! Jeho retardovaný projev v Comebacku docela žeru, ale v tomhle pořadu je to konečná. Soutěžící jsou samozřejmě exhibicionisti, dotazované vyfoukli z Krampolova Nikdo není dokonalý a když slyším otázku 'Co na to Češi?' otevírá se mi kudla v kapse. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Když běží doma u večeře televize a v ní nic jiného, dá se sledovat i tento pořad, přestože Tomáše Matonohu opravdu nemusím. Dlouhá léta jsem čekal, jestli se Co na to Češi vymaní z černých čísel, abych je mohl ohodnotit a hle, najednou se to povedlo. Tak to snad zase neklesne, taková bídná čísla si tenhle formát nezaslouží. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám Matonohovi týden, maximálně dva. V době od 17:35 do 18:30 se stejně pravidelně věnuji masturbaci, nasazování kondomů na svíčky a čtení zábavné literatury. Ten nesympatický ostříhaný oslizlec nemůže v žádném případě rušit mé kruhy. A co na to Češi? Budou tuhle trapnou soutěž svorně ignorovat. 0% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Myslím, že hodnotit odpadem, je trochu přehnané. Není to žádná velkolepá soutěž, slovenskou předlohu jsem neviděl, tak nebudu porovnávat, avšak jako výplň dopoledního vysílacího času je to dobré. Matonoha si sice šlape na jazyk a možná kdysi podobné počiny parodoval, aby později sám zabředl do podobných soutěží, ovšem moderování mu jde poměrně dobře, občas má trefné i sympatické poznámky a do konceptu pořadu celkem dobře zapadá. Samozřejmě, že se člověku chce postesknout si po kvalitních soutěžních hrách typu Riskuj! nebo O poklad Anežky české. Přesto si myslím, že Co na to Češi není zdaleka tou nejblbější soutěží, co byla, je či bude na našich obrazovkách. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Pořad je inspirován americkou soutěžní show Family Feud, která se vysílá již od roku 1976 a v roce 2013 byla v USA zvolena třetí největší herní show všech dob. (Dizzy_eM)
  • V jednom z rozhovorů pro TV Nova moderátor Tomáš Matonoha uvedl, že v průběhu jednoho natáčecího dne vznikne až pět dílů tohoto pořadu. (majky19)

Reklama

Reklama