Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

x-tý pokus českých televizí převést do českého prostředí na Slovensku velmi povedenou a úspěšnou mutaci pořadu 5 proti 5 selhává na tom elementárním - STV1 má charismatického, pohotového a vtipného Andreje Bičana, kdežto Prima kdysi nabídla divákům tragického Petra Novotného a Nova nyní přišla se snad ještě zoufalejším Tomášem Matonohou - vyšeptalým moderátorem, který neumí mluvit a šlape si na jazyk...karikaturou sebe sama...,,umělec", který postavil kdysi svou kariéru právě na tom, že parodoval mainstreamový styl pokleslé zábavy, aby nakonec skončil jako zoufalý předmět své někdejší parodie... ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Co na to Češi a v hlavní roli chazar Mátoha, aneb jak chazaři zkoumají inteligenční koeficient mladých gojímů a ještě se přitom dobře baví :-) Odpudivý pořad.. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Prosím, přivítejte moderátora Tomáše Matonohu." Tak to je špatná volba. Ale na druhou stranu přehrávající Matonoha mezi ty dvě skupiny zoufale exhibicujících stvoření tak nějak patří. Trapný prostě patří k trapnýmu a tady to do sebe všechno zapadlo naprosto dokonale. Proto se na to občas mrknu, abych si zvedl sebevědomí. A samozřejmě věřím, že se někdo na ty otázky ptal stovky Čechů, když žádnej z nich neodpověděl, že v zimě může způsobit úraz náledí nebo nepřiřadil k Brazílii fotbal. To by se určitě mohlo stát. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Obdoba tejto televíznej súťažnej relácie bežala v Čechách už v roku 2007 pod názvom "5 proti 5". Svojským spôsobom ju uvádzal Petr Novotný. U nás na Slovensku sa to vo vysielaní verejno-právnej televízie drží už deviaty rok. Moderuje to poblaznený šašo Andrej Bičan. Teraz s týmto formátom vyrukovala aj TV Nova. Pozmenili názov na "Co na to Češi" a do úlohy moderátora obsadili nemožného Tomáša Matonohu. Ten to absolutne nezvláda. Jeho humor je úbohý a jeho artikulácia ešte úbohejšia. Hlavne vďaka nemu je to jasný odpad! ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Univerzální předUliční žvýkačka. Proč uni - univerzální odpovědi jsou ,,sex a pivo", protože Češi jsou patrně hovada, co jenom mrdají a lejou. Soutěžící od nás, ze středu univerza, evidentně nemají univerzitu a Zmátlá noha je univerzálnější ektr, než jsem si myslel. Co už mu taky zbývá, s tím pionýrským táborem, co se mu doma nashromáždil. Nějak to živit musí. Jen pořád čekám, kdy to autorovi Otevřeného dopisu KSČM, jehož znění si dovolím nyní vložit - ,,Vážení a milí soudruzi, Piča piča kurva čurák mrdka čurák piča piča jebat cecky hajzl, piča mrdka vole kozy posraný, kozy pochcaný vole, rozmrdaná kunda, rozmrdaná piča, vyjebanej čurák, vyjebaná prdel, posraný prkno vod hajzlu, posranej splachovač vod hajzlu, zamrdaná klika vod kópelky, kunda piča piča, mrdat mrdat piča, piča kunda vyjebanej čurák. Závěrem mého dopisu milí soudruzi bych ještě rád doplnil chleba namazanej hovnem, chleba namazanej syflem, zasyflený cecky, piča kunda mrdat. Závěrem třikrát piča piča piča. S pozdravem, míru zdar, soudruh Ladislav Sedláček z Brna." - ujede, a nějakou vesnickou nanynu po její odpovědi, že nejčastěji používaným jménem pro kočičku je Alík, pošle do horoucí prdele její třímetrákové matky. Za tuto slastnou naději pálím dvě. A zdravím připravovaného cenzobota. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Šišlavý Matonoha a Nova kopírující pořad ´´5 proti 5´´. Špatné to není, hodně nenáročný pořad a spíš relax o tom co si 100 oslovených čechů myslí neboli jak odpoví na jednoduché otázky. / Viděné epizody cca*30. dílů / ( Hodnocení: 4/10 ) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Na mateřské jsem tento "skvost" několikrát viděla, protože moji tehdy ani ne dvouletou to z nějakého důvodu fascinovalo (možná se jí líbila barevná znělka, možná dětinský Matonoha, nevím) a mně se nechtělo zrovna pracovat. Takže jednu naleštěnou hvězdu za to, že mi pořad dokázal zajistit půlhodinu klidu v krizovém období, kdy mrně nevydrželo u pohádek a já už byla z hraní maňáskového divadla celá tumpachová. Dám i druhou poblikávající chcíplotinu, jelikož sledovat "Co na to Češi" je vážně lepší než pucovat umyvadla a hajzlíky. 30% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Je to super, dost mě baví, jak jsou lidi vypatlaní a jak se Matonoha musí snažit, aby to zvládnul. Se divím, že ještě nezačal chlastat :) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Myslím, že hodnotit odpadem, je trochu přehnané. Není to žádná velkolepá soutěž, slovenskou předlohu jsem neviděl, tak nebudu porovnávat, avšak jako výplň dopoledního vysílacího času je to dobré. Matonoha si sice šlape na jazyk a možná kdysi podobné počiny parodoval, aby později sám zabředl do podobných soutěží, ovšem moderování mu jde poměrně dobře, občas má trefné i sympatické poznámky a do konceptu pořadu celkem dobře zapadá. Samozřejmě, že se člověku chce postesknout si po kvalitních soutěžních hrách typu Riskuj! nebo O poklad Anežky české. Přesto si myslím, že Co na to Češi není zdaleka tou nejblbější soutěží, co byla, je či bude na našich obrazovkách. ()

Aky odpad!

všechny recenze uživatele

Asi to není úplně špatně myšlené a vymyšlené, ale kardinálním problémem je Tomáš Matonoha, který patrně spolehlivě pohřbí všechno, v čem se nějakým, třeba i minimálním způsobem objeví. Je člověku nepříjemno po těle ho i jen chvíli sledovat. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám Matonohovi týden, maximálně dva. V době od 17:35 do 18:30 se stejně pravidelně věnuji masturbaci, nasazování kondomů na svíčky a čtení zábavné literatury. Ten nesympatický ostříhaný oslizlec nemůže v žádném případě rušit mé kruhy. A co na to Češi? Budou tuhle trapnou soutěž svorně ignorovat. 0% ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná hudební znělka a soutěžící, vedle nichž i zoufalci z Kolotoče byli hotovou intelektuální elitou... Je mi celkem líto Matonohy, že se v něčem takovém musí ztrapňovat, ale složenky se holt asi samy nezaplatí. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Ne, Tomáš Matonoha fakt ne, pane režisére! Obyčejná a více trapnější předělávka 5 proti 5 z TV Prima. No, ale na to už můžeme být od TV Nova zvyklí. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 25% (1*) | ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Já vím, že je to v podstatě idiotská soutěž moderovaná idiotem, ve které soutěží idioti a na idiotské otázky odpovídají idioti, ale vždycky jsem pro ni měl zvláštní fetiš... 60% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Celkově zábavný pořad s nešťastně zvoleným moderátorem, který skutečně není tahákem na sledovanost a sráží jakékoli možnosti na vyšší hodnocení. Pobavíte se, ale Matonoha vás bude neskutečně srát. 50% ()

Reklama

Reklama