Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Formát je v celku ok, veď tam nie je pomaly čo skaziť. Ale Matonoha to je totálny krok vedľa. Ten človek ani nevie zrozumiteľne rozprávať a je opakom vtipnosti. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Na televizi se už skoro nedívám a na pořady už vůbec ne. Když naše malá čumí na bednu a já kolem uklízím nebo pracuju na kompu, je tohle jediný pořad u kterého ji neprosím, aby to přepnula na nějaký seriál nebo film. Matonoha mi nevadí ani jako herec a ani jako moderátor. Hodnocení naprosto neodpovídá kvalitě, která je na dnešní poměry TV žumpy vlastně až nadprůměrná.55%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kuriózní soutěžní pořad, který je postaven na hlouposti českých obyvatel. A v tom je občas neuvěřitelně zábavný. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Nova zase musí kopírovat soutěže z Primy, asi si neumí vymyslet vlastní. Tohle je okopírované od původních 5 proti 5, které bylo daleko lepší. Navíc Matonoha se sem jako moderátor moc nehodí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Njn takhle to dopadá, když se NOVA rozhodne oprášit starou (mnohými již zapomenutou) show, nahodit jí nový kabátek a do moderátorského postu obsadit bohužel dost tragického Matonohu (kterého mám jinak docela rád jako herce). Takže jediné co na tom bylo/je dobré, jsou některé otázky a odpovědi lidí/soutěžících. Myslím si, že životnost tohoto pořadu moc dlouhá nebude. Třeba se pletu… ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem rád,že neznám nikoho z cílové skupiny tohoto "zábavného" pořadu,protože abych ho mohl sledovat musel bych vypnout část mozku a to si nemůžu dovolit,protože už mám vypnutou část motorických funkcí,takže bych asi upadl do kómatu.Třešničkou na dortu je bodrý moderátor,který dává tak okatě najevo,že je z Brna,až to vypadá jako parodie. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Co ?? Raději nic.. Jen by mě zajímalo, proč na Nově prohlašují svůj opsaný Príma pořad za nový.. Matonoha však až překvapivě zábavný.. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebyla pouhopouhá kopírka 5 proti 5, možná bych šel s hodnocením výše. Ale otravný a nesympatický Matonoha spojený s vykrádačkovým konceptem to víc jak na 2* nevytáhne. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Jediný, proč mě tento pořad zajímal je, že jsem zvědavá. Ale některé otázky jsou nechutné, manipulativní, urážlivé a trapné! Pánové zamyslete se nad sebou, chováte se jako ubožáci. Kdo že to dělá scénář??? dramaturgii??? "Co dělá líný muž, když žena uklízí?" A to je pouze "ochutnávka". Ubohost, Matonoha má být nezávislý, občas dost přes čáru. Úroveň v tomto pořadu rozhodně nehledejte, i když dost záleží na soutěžících. Letmo jsem tady zkoukla nějaké komentáře a opravdu bych to vše nesváděla na soutěžící! Řekla bych to asi takhle: na blbou otázku, ještě blbější odpověď! Urážet a ponižovat ženy a říkat tomu zábava? To si nova dělá velmi dobrou reklamu zvláště s ohledem na budoucnost! ()

Laxik odpad!

všechny recenze uživatele

Pane bože, Matonoha je největší castingový selhání od dob biblických! Jeho retardovaný projev v Comebacku docela žeru, ale v tomhle pořadu je to konečná. Soutěžící jsou samozřejmě exhibicionisti, dotazované vyfoukli z Krampolova Nikdo není dokonalý a když slyším otázku 'Co na to Češi?' otevírá se mi kudla v kapse. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Občas je to i na Novácké poměry zábavné. Ale Matonoha se opravdu nedá, šišlá, přeříkává se a navíc mě narozdíl od něho nezajímá kolik měli soutěžíci manželů(e)k, anebo jestli mají hospodu. Stejně si myslím, že se tohle na obrazovkách moc dlouho neudrží, koncept je už okoukaný. Slabší 3. ()

harfuska 

všechny recenze uživatele

O hodne horšia verzia oproti slovenskej relácii 5 proti 5. Vela závisí od moderátora a v tomto prípade to bol krok vedľa. Matonoha nieje ani dobrý rečník ani zabávač. ()

rt12

všechny recenze uživatele

Televize zapnuta v očekávání hokejového zápasu a při přepínání padla jsem na tento ,,Zábavný pořad". Kde se pan Matohuhňal učil verbálnímu projevu (JAMU ???) je mi záhadou. K samotné soutěži : otázky na úrovni ,, Co udělá zajíc, když na poli najde mrkev " + hnusné studio + již zmiňovaný trapný nemoderátor = naprosto NEZAJÍMAVÉ. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Občas se tam najdou zajímavé věci, celkově je to ale hrozně nevýrazné a nemá to šťávu. Týmové poplácávání se, pokřiky a podávání rukou soupeři mi přijdou jako trapné divadlo. Dost nešťastným nápadem bylo taky angažovat Tomáše Matonohu jako moderátora. Ten člověk se do té role vůbec nehodí, působí na mě dojmem, že mu po podepsání smlouvy provedli lobotomii a navíc ho před každým natáčením ožrali. (1 230.) ()

Reklama

Reklama