Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušná soutěž na kterou se dá dívat každý den :) je to hodně o náhodě, někdy až průhledné nafingované odpovědi ale to je prostě bussiness. ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Tak já vám teda řeknu, co já na to. Televize Nova je známa svými naprosto nezištnými charitativními aktivitami. Už bylo tedy na čase věnovat se jednou zase našim mentálně zaostalejším spoluobčanům. A to platí nejen pro soutěžící z řad věrných diváků vaší televize, ale i pro průvodce. Svůj k svému. A právě proto vznikl tenhle prudce originání soutěžní pořad, který se musí líbit prostě všem. Lehce dementní moderátor s vyjadřovacími obtížemi pokladá podivné a nejednoznačné otázky dvěma stranám, jejichž úkolem je pokusit se formulovat souvislou odpověď alespoň vzdáleně k položené otázce použitelnou. Za to dostanou nějaký náhodný počet bodů (podle toho kolik jiných dementů zná stejný slova, znát význam není ovšem podmínkou!) a jak to tak bývá, kdo má na konci víc bodů, ten vyhravá možnost hádat další slova, který znají jiní dementi. No prostě šrapnel! ()

AxelWers odpad!

všechny recenze uživatele

Ten šušlavý moderátor je tam z recesie alebo to mysleli vážne? Počúvam ho 5 minút a už ma vytáča jeho zvukový prejav. Kópia hry 5 proti 5. ()

Kubeska odpad!

všechny recenze uživatele

Čím méně člověk musí prokázat znalostí, tím více může vyhrát, když vezmu v potaz ostatní soutěže. ()

Blaogranas odpad!

všechny recenze uživatele

Svoje hodnocení jsem stanovil po otázce se čtyřmi nejčastějšími odpověďmi na otázku, který měsíc má 30 dní. Vzhledem k tomu, že takových měsíců je přesně ... ehm čtyři, dalo opravdu velkou námahu na ně přijít. A to i přes pokus jedné z dam dát srpen ... ()

Lucas87 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože jen jsem na okamžik zahlédl v TV tuhle sračku s tím Matonohou. Na takovou pitomost můžou čumět jen důchodci. ()

junglewar odpad!

všechny recenze uživatele

Jedenkrát z večerní návštěvy kfc jsem se s kamarádem dopotacel domů a spatřil tuto kolosálně abnormaliní zhovadilost, ale co je na tom opravdu to pompézní je vlastnoručně a neustále do nekonečna aktualizováný profil pana Vojtěcha Nouzáka!!!!!! Kdo nedočte do konce, jako by nebyl. Protože, tento výjimečný muž, pro czechia úděl opravdu kus práce, Pan prezident Zeman bude moc připnout další státní vyznamenání za zásluhy. Congratulations! ()

Aleix odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím proč jako moderátor vystupuje Matonoha ,když to celé provází Tomi Paci z Combacku....Příště místo Poulíčka by mohl Kolotoč uvádět třeba Ozzák! Nic proti, zažil jsem hodně kokotin (a to jsem prosím sledoval 2 roky španělskou veřejnoprávní televizi) ,ale toto si zaslouží značku odpad. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Další pokus o českou verzi slovenského 5 proti 5. Ovšem na slovenskou verzi se dá koukat, mají to prostě lepší a hlavně pohotového moderátora Bičana. České verze s Novotným a nyní s Matonohou jsou nezábavné a nudné. ()

Pavel82 

všechny recenze uživatele

Božíčku, tady se to ale roznenávistnělo. Lidi, pokud tu propíráte nějakou kopírku 5 proti 5, tak vězte, že i to je kopírka. Family Feud na amerických televizích už jede desítky let a vypracovala se, hlavně díky úžasnému moderátorovi, v jeden z nejlepších soutěžních pořadů v zemi. Formát je super vymyšlený, jen to prostě u nás nemá tu moderátorskou hvězdu. A také pokud se podíváte na originál a poměříte s naší interpretací, zjistíte jak jsme jako národ chcíplí a bez emocí. Jasně nastavené zrcadlo, které hovoří za vše: Průměrní Češi vytvořili průměrnou zábavu s průměrnými Čechy pro průměrné Čechy. Tak se na sebe nezlobte. ()

Wyrdas odpad!

všechny recenze uživatele

Co moderuje Matonoha, to je zaručenej propadák. On je taková sázka na jistotu trapnosti a nevkusu. Zvlášť když si, jak je jeho pevným zvykem, nezapomene zcela mimo mísu vytáhnout své zvrácené politické názory. A teď to zkombinujte s dvěma rodinami, které mají jak na potvoru naprosto jiné myšlení, než bez pochyby náhodný vzorek obyvatel. Člověk se při sledování stydí za své spoluobčany a ztrácí víru v lidstvo. ()

Cooller odpad!

všechny recenze uživatele

na tomhle paskvilu neni absolutně nic nového ba co vic neni tam ani žádá změna oproti původnímu pět proti pěti... rodinná parta idiotu proti druhé 0% zrušte to a dejte tam nějaky pečko misto toho.... ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

Měl jsem za to, že se jedná o docela zábavný formát, ale Nova z něj udělala trapnost. Povětšinou idiotské otázky, nedůvtipní soutěžící a třešní na pomyslném dortu je moderátor Tomáš Matonoha. Ten se tedy ukazuje jako naprosto neschopný a špatně improvizující moderátor, který vydává podivné pazvuky jako šimpanz s medvědem, co mají rýmu. Stará primácká verze zabavila o dost víc a vlastně taky aktuální slovenská s Andrejem Bičanem. Tohle je utrpení.. 15% ()

Dizzy_eM 

všechny recenze uživatele

Soutěž, která patří v USA mezi nejsledovanější pořady všech dob, se u nás zrovna dvakrát nechytla. Chválím, že oproti Primácké formě 5 proti 5 vsadila Nova na věrnější kopii americké verze, ale stejně to zjevně nepomohlo... čím to? Problémy tu vidím dva. 1) načasování: Ve Státech přišli s první verzí Family Feud v roce 1976, v době, kdy by na takovou soutěž s radostí čučela každá domácnost, honosící se naleštěnou Teslou. V dnešní době je už ale virtuálního rozptýlení toliko, že i hloupoučký amík vsadí vše na jednu kartu - osobnost moderátora. A tady se dostáváme k našemu problému č. 2) charisma: Matonoha je fajn, jako opilec odvedle z ulice nebo ňouma ze sitcomu. Žel, soutěžní show svým mumláním neutáhne a sledovanost tudíž nezvýší...škoda... / Tady jedna nezapomenutelná ukázka toho, jak to má vypadat: https://www.youtube.com/watch?v=N5bLSuZRZG0 ()

Alan_Shearer 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu čest parkrát vidět pořad Co na to Češi. Vsadím svoje boty a krabku máček navrch, že z 80% shlédnutejch dílu jsem byl po chlastačce, takže mi k uspokojení potřeb stačí nějakým způsobem existovat a nenáročný program TV Nova mi zcela vyhovuje. Pokud máte tendenci vyhledávat na Nově solidní zábavu nebo aspon nestupidní podívanou, tak jste v píči, protože na vás vyběhne uřvanej, trapnej a přehrávající Matonoha, kterej je kolikrát doplněn o výkvět debilních individuí, takže včetně špatného a několik let provařeného konceptu soutěže tvoří společně podívanou na úrovni jedný hvězdičky. ()

Meev 

všechny recenze uživatele

60%... Přijde mi to něco nového, něco, co tu ještě nebylo. Zajímavé otázky, týmy, načasování. Mě to baví. Souhlasím, Matonoha se do pozice moderátora asi nehodí, ale četl jsem tu narážky na jeho mluvu (s tím souhlasím), ale také na jeho neustálé vyptávání, jako kdyby cituji: "měl iq 10letého dítěte"... dělá to, aby pořad prodloužil a aby z něj něco bylo, kdyby to neříkal, nemusel by tam vůbec být a soutěž by měla 15 minut. ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele

Na poměry TV Hovna takřka geniální a jediný její koukatelný pořad. Ale celkově pořád trochu hloupé a někteří soutěžící jsou zjevně úplní magoři. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tipoval bych, že pořad je jakýmsi oprášeným formátem z Československé televize ze 70. nebo 80. let. On ten námět není vůbec špatný, je zajímavé sledovat a tipovat, co budou lidé nejčastěji odpovídat. Jenže bývalo dobrým zvykem, že televizní či rozhlasové pořady nemoderovali lidé, kteří šišlají, koktají, huhňají, mají absolutně nepříjemný hlas a všechny myslitelné vady řeči, nemluvě o absolutní absenci pohotovosti, vtipnosti a sympatičnosti. S jiným moderátorem by to asi docela šlo. ()

Reklama

Reklama