Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

borohub 

všechny recenze uživatele

Jedná se o naprostou kopii 5 proti 5 (do posledního detailu) - takže se defacto jedná o recyklaci starého soutěžního pořadu. Za mě rozhodně ano.. Co vzniká teď za nové soutěžní pořady to je většinou odpad a utrpení.. Matanoha se snaží, je daleko energetičtější než Novotný. Netvrdím, že je to nějaký hit, na druhou stranu jako nějaká přímá konkurence prostřena (které se vysílá ve stejný čas) proč ne.. 60% ()

kubilov odpad!

všechny recenze uživatele

S přebíráním formátů televizních pořadů ze zahraničí problém nemám, ale když takhle nepokrytě vykrádá největší česká komerční televize druhou největší českou televizi, tak už bude někde něco špatně. Navíc Matonoha dosahuje maxima v otravnosti projevu.. omylem jsem u televize usnul, ale Matonohovo vlezlý kecání mě nepříjemně vzbudilo, což mi připomíná, že už jsem dlouho nedal odpad. ()

Fajt odpad!

všechny recenze uživatele

Jak někdo tento ubohý paskvil může označit za "zábavnou show" ??? Trapné a dětinské radovánky nad ubohými otázkami, uváděnými ušišlaným Matonohou... To jsou ti praví Češi? jestli ano, tak pak potěš nás Pán Bůh !!! Jediné na co se Matonoha zmůže, je zesměšňovat důchodce. Jaké asi musí mít známosti, když moderátor s vadou řeči může stále pořad uvádět a pobírat plat za vlastně zmetkovou práci !!! Pořad pro dementy... ()

oTToFooN 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí spousta dílů během nemoci jsem tomu začínal i přicházet na chuť, nicméně nejde o nic světoborného... Tomáš Matonoha v roli moderátora je dosti nekonvenční, a snaží se vybočovat v různých směrech... Snaží se být vtipný, ale dost mu to nevychází.. ()

Snagleo odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je s prominutím taková p*čovina, až to není možný. Totální výsměch! Pořad opravu o ničem. Tohle ani nemá cenu komentovat. Jednoznačně, ODPAD! ()

ESNYR

všechny recenze uživatele

Nesledoval jsem ani předchozí pořad 5 proti 5, takže ani tady tahle kopie, mě k TV nenalákala. Po 1 díle, nechci hodnotit. ()

Papoushek odpad!

všechny recenze uživatele

Jak zde bylo několikrát zmíněno, není to nic víc, než napodobenina pořadu 5 proti 5, ve které se Matonoha marně pokouší o pobavení trapnými vtípky.. ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

To už tu jednou bylo, jenom se to jmenovalo "5 proti 5". Byl by to celkem fajn pořad, kdyby v něm nepřehrával Matonoha a nedělal to celé poněkud trapnější. Ale proč si to v TV k večeři jednou za čas nepustit. ()

Facillitant odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je nekvalitní pořad po všech stránkách. Z lingvistického hlediska to selhává nejen na rovině formální a hlavně sémantické, ale dokonce i na rovině fonetické! ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Ten koncept mě i celkem baví, i když věrohodnost odpovědí se mi jeví jako mizivá. Bohužel, ale pořad dostal nápad, který některé "výmysly" TV Nova mají, a to ten, že bude nekonečný. Dneska už mě to fakt i štve, když mám tu smůlu a zapnu si náhodou tenhle pořad. Po nezapomenutelném dojmu z Comebacku je pro mě Matonoha zase na chvíli herec tragéd. 30% ()

tereez.klaud odpad!

všechny recenze uživatele

V podstatě kopie pořadu 5 proti 5 z Primy, Matonoha ač se snaží být zábavný je spíše nudný. O otázkách pokládaných respondentům raději nemluvě. Některé týmy se chovají jako by je přijely z Bohnic, neustále pištění, plácání, juchání - to jim za to někdo platí, nebo jsem suchar?! Prosím, ať tohle utrpení brzo skončí. ()

homer91 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě musím okomentovat komentáře typu "Nova kopíruje 5 proti 5". Rozhodně to není pravda. Většina soutěží u nás (takřka všechny) jsou založeny na formátu koupení práv - většinou z amerických soutěží, kde originální nápad na show vznikne. 5 proti 5 rozhodně nebyl originální produkt televize Prima, naopak byl, stejně jako tento formát, pořadem který koupit práva od originálního "Family feud". Když nebudeme brát tedy v potaz že formát show není originální (což vymyslet novou soutěž v dnešní době realit show a obdobných typů soutěží je dost obtížné), zbude otázka jediná. Byla televize Nova dobrého moderátora? Osobně, vzhledem k obrovskému charisma slovenského kolegy Andreje Bičana, zastávám názor, že česká verze "Family Feud" se nepovedla. Pan Matonoha neumí vtipně zareagovat na odpovědi, vaří z vody a když je v koncích, položí otázku "...a co na to češi" (kdyby se pořad jmenoval 5 proti 5, byl by pan Matonoha zřejmě v koncích). Jednu hvězdu si pořad alespoň zaslouží za zvolený typ zábavného pořadu a snahu znovuzavedení soutěžních večerů namísto nekonečně opakujících se seriálů. ()

PECHY15 

všechny recenze uživatele

Není nic krásnějšího než sledovat Matonohu, jak na konci pořadu chvátá aby už tuhle srágoru měl za sebou. Možná taky chvátá, páč chce stihnout sledovat Aleška Hámu pochcanou Slámu a přiučit se, jak dělat řiťoidní fórky. Co na to Češi? Asi hovno, odpovědi se jako vždy sbírají od výkvětu naší vlasti. Krampol má hold prsty všude. ()

easer07 

všechny recenze uživatele

Takže pro úvod chci podotknout, že původní verzi 5 proti 5 jsem neviděl. Každopádně tohle mohl být velice slušně pojaté pořad. Dojem z něj kazí to, že si samozřejmě mohli vybrat ostřílenějšího moderátora. Tomáš tam šíleně pobíhá a bublá na soutěžící. Druhá a zásadnější věc je ta, že je vidět nesmyslné vymýšlení odpovědí a čísel, které autoři vymýšlejí někde ve spěchu za kamerou. Ovšem s přihlédnutím je to průměrná zábava. ()

Reklama

Reklama