Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

kolly13 

všechny recenze uživatele

Matonoha si sáhnul na dno, ne že by uhranul kdy umem, ale tohle je fakt příliš. Jeho hloupost podtrhuje infantilnost pořadu. Šašek šaškem šaškoidní šaškindiády. PS: jedna hvězda za psycho sondu našich občanů. ()

mstychov odpad!

všechny recenze uživatele

Tomas Matonoha je podle me prisernej moderator....jakmile ho slysim, prepinam tv....nemluve o tom, ze mi cela ta hra prijde stupidni.... ()

LesniManekyn 

všechny recenze uživatele

Americký originál Family Feud jsem byla schopná sledovat v kuse od rána do večera (za což se trochu stydím), ale na českou verzi se dá bohužel dívat jen po kalbě. Matonoha neumí improvizovat, občas mluví z cesty a trochu se mi zdá, že se šišláním a celkovým vystupováním snaží napodobit moderátora Bena Gleiba z americké soutěže Idiotest. Každopádně pořád lepší než pořady typu Popelka. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Tato soutěž o tipnutí nejčastějšího českého názoru na věc je přitažlivá nikoli otázkami ale tím, kdo a jak odpovídá. Taková přehlídka týpků a bab se opravdu nevidí. Někdy za nemohoucnost nemohou a jindy až bučí. A vo-to-de, né? Tak jim výhru někdy přeji a jindy nad nešikovností vrtím hlavou. Tomáš Matonoha bez ztráty kytičky - moderátor určuje oblíbenost i zoufalého pořadu. Tento statistický průzkum českého průměru není nezajímavý. ()

Rado9LH 

všechny recenze uživatele

A to som si myslel, že Andrej Bičan fičí na tom najkvalitnejšom matroši, ale očividne som sa mýlil. Ale čo je ešte horšie, to Mátonožného šušlanie sa nedá počúvať. ()

Askyr 

všechny recenze uživatele

Převzatý americký model, který tu už jednou neuspěl. Chybí tomu zábava, drajv a moderátor, který dokáže přehrávat a trochu i pořad "připepřit". ()

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Matonoha mi sedi vyslovene maximalne jen v comebacku. Tady jeho hloupe vyslychani a neustale pripominky ktere mohou trvat i minuty v jednom rozhovoru, jsou otravne. Celkove to nema takovy smrnc jako drive. Chybi tam soutezivost a takova ta jiskra - presne nevim ani proc. Mnohdy se divim, co za individua tam soutezi. Kazdy neni chytry a nema IQ na urovni alespon inteligentniho cloveka, ale mnohdy jsou tam odpovedi a rozumy takovych lidi, ze si rikam, ze nemaji ani zakladni skolu. Vzdycky se chytam za hlavu. ()

Kubiny 

všechny recenze uživatele

V nouzi se na to dá koukat, ale na zábavnou televizní show, to zábava prostě moc není. Vtipné jsou občas pouze odpovědi. Víc hlášek je od soutěžících, než moderátora. Matonoha je v tomhle naprosto mimo, neví co říkat, vtipy jsou zoufalé, snaha o napínání diváků přehnané. Tohle není milionář, má to být uvolněné a zábavné. ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Matonoha mi občas leze na nervy, ale jinak proti tomuto kopíráku nic nenamítám. Je to horší než 5 proti pěti, ale i tak slušný průměr. Občas sranda. ()

Peabody odpad!

všechny recenze uživatele

Comeback miluji dodnes, ale to je zásluha Tomáše Baldýnského. Myslím, že tato soutěž /neviděl jsem slovenskou verzi, natož proboha primáckou a na tohle jsem hodil krátce oko právě kvůli Comebackovému castingu TM) by se mohla jmenovat kdo je na place nejblbější. a jméno režižéra je dokonalý nomen omen - inu v nouzi může točit opravdu každý. ()

FuLister 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt bizár. Co ukazuje na to, že je člověk vzrušený? Začne koktat. Well ok. A jiný podobný otázky a odpovědi. Normálně jsem to asi nepochopil, nebo je to prostě divný. ()

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem jedno kolo. Sledovat partu hlupáků je ztráta času a Matonoha předstírá, jak ho to baví, ale sám dobře ví, jaký je to odpad.... ()

Reklama

Reklama