Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Prosím, přivítejte moderátora Tomáše Matonohu." Tak to je špatná volba. Ale na druhou stranu přehrávající Matonoha mezi ty dvě skupiny zoufale exhibicujících stvoření tak nějak patří. Trapný prostě patří k trapnýmu a tady to do sebe všechno zapadlo naprosto dokonale. Proto se na to občas mrknu, abych si zvedl sebevědomí. A samozřejmě věřím, že se někdo na ty otázky ptal stovky Čechů, když žádnej z nich neodpověděl, že v zimě může způsobit úraz náledí nebo nepřiřadil k Brazílii fotbal. To by se určitě mohlo stát. ()

junglewar odpad!

všechny recenze uživatele

Jedenkrát z večerní návštěvy kfc jsem se s kamarádem dopotacel domů a spatřil tuto kolosálně abnormaliní zhovadilost, ale co je na tom opravdu to pompézní je vlastnoručně a neustále do nekonečna aktualizováný profil pana Vojtěcha Nouzáka!!!!!! Kdo nedočte do konce, jako by nebyl. Protože, tento výjimečný muž, pro czechia úděl opravdu kus práce, Pan prezident Zeman bude moc připnout další státní vyznamenání za zásluhy. Congratulations! ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Důstojná tuzemská verze populárního Family Feud a nástupce 5 proti 5. Ačkoliv má Tomáš Matonoha jakožto moderátor občas rezervy a někdy se příliš zapovídá, nebo působí lehce zmateně, dokáže díky své osobnosti dodat soutěži příjemně neformální a přátelský ráz, což uvolněnému konceptu pořadu nesmírně prospívá. Koncept sám o sobě je silný a zábavný a k občasnému sledování jde o ideálního televizního společníka. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Obdoba tejto televíznej súťažnej relácie bežala v Čechách už v roku 2007 pod názvom "5 proti 5". Svojským spôsobom ju uvádzal Petr Novotný. U nás na Slovensku sa to vo vysielaní verejno-právnej televízie drží už deviaty rok. Moderuje to poblaznený šašo Andrej Bičan. Teraz s týmto formátom vyrukovala aj TV Nova. Pozmenili názov na "Co na to Češi" a do úlohy moderátora obsadili nemožného Tomáša Matonohu. Ten to absolutne nezvláda. Jeho humor je úbohý a jeho artikulácia ešte úbohejšia. Hlavne vďaka nemu je to jasný odpad! ()

tereez.klaud odpad!

všechny recenze uživatele

V podstatě kopie pořadu 5 proti 5 z Primy, Matonoha ač se snaží být zábavný je spíše nudný. O otázkách pokládaných respondentům raději nemluvě. Některé týmy se chovají jako by je přijely z Bohnic, neustále pištění, plácání, juchání - to jim za to někdo platí, nebo jsem suchar?! Prosím, ať tohle utrpení brzo skončí. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • V jednom z rozhovorů pro TV Nova moderátor Tomáš Matonoha uvedl, že v průběhu jednoho natáčecího dne vznikne až pět dílů tohoto pořadu. (majky19)
  • Soutěž se již dříve vysílala pod názvem 5 proti 5 na TV Prima. (Bernyz)

Reklama

Reklama