Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

jako první řada byla celkem dobrá zábava, ale ta druhá? to bylo hrozný, pořad klesl k dalším srancům, co dokáže vyprodukovat jen televize Hovna...Pazderková se snaží být vtipná ale nejde jí to a to cinklé vybírání dalších interpretů? trapnost....a jak může vyhrát Slováčková s Prodigy? to bylo tak strašné až jsem to musel přepnout na jiný program. Třetí řadu prosím ne, ale jsme přece v ČR, kde hudbě vládne Mandrage, filmu Troška a televizi Hovna, jen tak dál... ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Když už přestala poslední řada Superstár bavit i ty nejotrlejší diváky a už se do ní znova nepřihlásil ani Ruda z Ostravy, řeklo si nejspíše vedení nejodpadovější televize dnešních dnů, že by nebylo od věci spáchat nějaký jiný tupý pořad, kde by se již nemuseli ztrapňovat soutěžící bez soudnosti, protože to v dnešní pohnuté době humanismu není vůbec kůl. Narvat ho do prájmtájmu by pak mohlo ušetřit nějaké ty love, protože nebude třeba kupovat předražené Hollywoodské kraviny a beztak se tímhle Češi zabaví líp. Navíc odpadá předlouhý konkurzní porod, který také není úplně zadarmo, a za ušetřenou almužnu už se nějaký ten přestárlý břídil, nebo vyčpělá hvězdička sami přihlásí, popřípadě jsou obsazeni nějací ti neznámí amatéři z Ulice nebo jiných upadajících hovadin, které již ztrácejí sledovanost, neboť cílová divácká skupina kvapen vymírá. A tak vznikl Tvůj xicht, co kdáká povědomě, kde si herci tleskají navzájem a ani trochu to nevypadá trapně! Odpad nedávám jen z toho důvodu, že tu existuje pořad s názvem Take me out, který tento hravě strčí do kapsy, a také za pár povedených replik, například Petr Rychlý jako Nedvěd a Martin Dejdar jako Věra Špinarová! Tam to chtělo skutečně velké sebezapření. 20% ()

Reklama

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takhle nějak si představuji ideální nenáročný a “zábavný” pořad, ke kterému si v sobotu večer může s lahváčem laciné desítky lehnout jedinec podprůměrného intelektu volící Zemana a SPD. Pomyslnou třešničkou na dortu tohoto počinu je moderátor Ondřej Sokol trpící představou, že je neskutečně vtipný a pohotový. Tleskám! ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

To je tak neskonale humorné, že značná část odpadů je tu od lidí, kteří dávají tři až pět hvězd takovým zhovadilostním kravoiditám, jako jsou například lip sinc battley US provenience... To samo o sobě značí jistou tupost ve výsledném hodnocení. Holt mají někteří lidé problém s tím, že na nově vzniklo něco, co nenutí vaše vlastní krvinky opustit vaše vlastní tělo, nebo fakt nevím - tohle je prostě nijak neurážející, komorní estráda (což není sprosté slovo), kde si lokální celebrity hrají na globální celebrity... Nebo na Honzu Nedvěda a podobné místní piškuntály. Na celé díly vím, že koukat nebudu (koneckonců tv jsem už před rokem vyhodnotil jako nepotřebnou a tak udělal místo čajovým konvičkám), ale jednotlivé ukázky si pustím vždy mile rád, neb práce maskérů je výtečná a pakliže mají účinkující pouhý týden na přípravu, je jejich výkon obdivuhodný a co mě baví nejvíc, mnozí zúčastnění ukazují své talenty herecké, které byli spíš tušené (Rychlý), nebo jsem o nic neměl ani páru a hluboce se za to omlouvám (Pazderková). Prostě mě existence takového pořad nijak neurazí a na nějakej výsek se docela rád kouknu. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Ten hlavní nápad pořadu není špatný, jenže má jednu obrovskou trhlinu. Vidět napodobování světoznámých zpěváků zrovna herci a herečkami, není vůbec zábavné. Proč? Protože jsou to herci. Je to JEJICH PRÁCE - napodobovat někoho, takže už předem víte, že výsledek bude přinejmenším aspoň fajn. Kdyby to byli lidi z ulice, budete se bavit nad tím, jaké je někdo neskutečné dřevo, jak se ztrapňuje a naopak jásat nad někým, jak to bravurně zvládl. Taky přišel tenhle pořad po všech těch Superstár a talentech, takže systém >přednes - porota< už je trochu vyčpělý. P.S: Ta Čvančarová už neví, na kterém programu by ty svoje velké kozy ukázala. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • „Tahle show mi otevřela dveře do dalších super projektů, za což jsem vděčný. Také jsem zjistil, kolik toho po pracovní stránce vydržím,“ řekl Marek Lambora. [Zdroj: denik.cz] (SONY_)
  • V 7. sérii došlo k výměně moderátora. Místo Ondřeje Sokola moderoval herec Vladimír Polívka. Jelikož byl ale Polívka v karanténě kvůli onemocnění COVID-19, tak za něj musel 3krát zaskočit Ondřej Sokol. (SONY_)
  • Za celé čtyři řady Tvojí tváře se rozdalo dohromady 1 650 000 Kč pro dobročinné účely. [Zdroj: Nova.cz] (Rebelka_)

Reklama

Reklama