Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

Lord.Speedr 

všechny recenze uživatele

Mnoho z toho velice dobré, prakticky většina. Obdivuji práci všech herců jakožto účastníků ( především Rychlý ), že takovou krátkou dobu, dali dohromady tolik písní. Sokol jako moderátor podle mě taky překvapil, střihy, masky apod. super práce, mnohonásobně lepší šou než všechny Superstar či některé ČSMT. Ta vlna odporu je zde mimo mísu, vdycky se najde někdo, komu se zdá všechno české trapné a zbytek se přidá, NOVA není nijak slavná, ale tato soutěž stála zato, konečně něco na co šlo dívat po celou dobu. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Několik vystoupení, který jsem viděl se celkem povedlo, proto nedávám odpad, existují i horší pořady. Ale je to víceméně jen další zbytečná televizní kokotina pro širší nevybíravou skupinu diváků. ()

milwaukee odpad!

všechny recenze uživatele

Rádoby celebrity prekuřují jedna druhé. No a blbá blondýna tomu nasadila uměleckou korunu. Odpad v podání TV Ho.na ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Marně jsem se snažil najít sebemenší smysl této dadaistické záležitostí. "Vážení, přichází třeba Jirka Bartoška, tentokrát jako Hana Zagorová." Jéé, on se opravdu oblékl a upravil jako Hana Zagorová, to je ale legrace. Ha ha ha... Nu dobrá, dejme tomu, jednou to možná sranda je, ale opakovaný vtip není vtipem. A tady se opakuje několikrát během pořadu a pořad má nové díly týden co týden. Pro koho je vtipem i tisíckrát opakovaný vtip, tomu mohu jeho smysl pro humor jenom závidět. Uvažoval jsem, že bych dal jednu hvězdičku za snahu účinkujících, protože za jejich vystoupením je nějaká práce vidět, ale poté, co se mi dostalo toho šoku spatřit takzvanou porotu složenou z vygumovaných vypatlanců Koháka a Pazderkové a doplněnou mentálem Pavlem Liškou, vedle něhož i ti dva dříve jmenovaní vypadají jako hotoví intelektuální i umělečtí giganti, to jinak než odpadem dopadnout nemohlo. ()

G04T odpad!

všechny recenze uživatele

Co to kurva je? Hnus, děs, běs. Neskutečnej disrespekt ke skvělejm kapelám a zpěvákům, kteří si tohle prostě nezaslouží. Na rock, metal a punk se tam pohlíží jako na něco, co už není "in" a tak "pojďme si z toho udělat srandu". I kdyby se ti, co tam vystupují, vysrali na podlahu a svoje hovno sežrali, porotě se to bude líbit a všichni budou tleskat s domněním, že "o nic nejde, je to přece jen show". Hrůza. Ale na trůn největší píčovatosti sedla Vilhelmová, která zpívala "God Save the Queen". To bylo otřesný, na poblití. Ten záznam je na YT pod názvem "Got save the queen", dobrej bože. Ale co už.. Co se dalo čekat, jsme přece v Česku. Tady je demence na denním pořádku. ()

adakraj 

všechny recenze uživatele

Viděl sem to k Edith Piaf. Hana Holišová to krásně zazpívala, ale zahrála to tragicky. Spíše než uznání Edith Piaf, mi to připadalo jako zesměšňování. Bohužel dál sem nekoukal. Bůh ví, kdo by byl další. Nápad dobrý, zpracování otřesné. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Poslední série je trapná směs o nic méně trapným Sokolem v čele. Nehledě na to, že většině starších zpěváci stejně nic neřeknou a těm dalším to bude připadat skutečně dlouhé a nudné. V hlavním vysílacím čase bych čekal kvalitu, ale Nova se začíná přibližovat až nebezpečně Barrandovu a to už je docela dost nízká meta, nemyslíte? ()

Andrew94 

všechny recenze uživatele

Ukázka, že ne vždy se vyplatí házet pořady a seriály TV Nova do jednoho pytle =D Samozřejmě to nebude pořad století, ale přece jen se na něm, na rozdíl od ostatních, najde pár kladů. Především nápad imitace známých songů známými osobnostmi, i přes to že jde v podstatě o převzatý nápad ze zahraničí. Musím také ocenit jejich proměny a kostýmy, provedení některých choreografií a určitě i takové výkony, které jsou možná lepší než výkony některých finalistů čím dál tím víc upadající Superstar. A co se týká srovnání se slovenskou verzí = viděl sem sice jen pár vystoupení, ale i tak ta česká má určitě o něco navrch. ()

jirin_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, jeslti jsem divný já nebo většina národa. Láme to divácké rekordy, na ČSFD, které bývá kritické tak 44%?? Nepobírám, v teleivzi jsem viděl pár minut konce jednoho dílu, a pak jsem si říkal, že dám tomu šanci, tak jsem začal sledovat od začátku, dal jsem dvě vystoupení Jima Carreyho a Stevena Tylera a vypnul. Připadal jsem si jak u estrád s Pavlem Novotným či podobně (přiznávám, jako puberťák jsem je měl i rád:), několik let zpět v televizní zábavě. Co je cílem tohohle pořadu? To má být karaoke? Travesti? Karneval? Pokud by to bylo stylem StarDance, někdo kdo neumí zpívat jde zpívat, tak proč ne, prostě nejaká SuperStar pro nezpěvácké celebrity. Ale tohle nechápu, to vypadá jak soutěž maskérů. Jinak mám rád Sokola, ale teda tady jako moderátor mě teda taky neoslovil. Kohák už se přejídá, a co dělá v porotě Ledecký, jsem myslel, že má trochu soudnosti ne? Pak jsem viděl i několik vystoupení, co jsem dostal tip na youtube, ale ani to mě nijak nenadchlo, ano někdo umí zpívat, ale tady jde asi více o tu scénku, masku apod. ()

Demonn 

všechny recenze uživatele

Českým soutěžním/zábavným pořadům moc neholduju...vlastně vůbec. Tenhle mě ale celkem mile překvapil. Tedy lépe řečeno překvapily mě výkony účinkujících/soutěžících protože to je vlastně to jediný, co stojí za koukání. Mezihry mezi jednotlivými vystoupeními jsou samozřejmě trapné, tak jak je to v českých soutěžně zábavných pořadech zvykem. 13 lidí se snaží celý večer o to být vtipný a nepodaří se to ani jednomu z nich ani na zlomek okamžiku. Těmi třemi hvězdičkami tedy hodnotím formát soutěže a velmi kvalitní soutěžní výkony. 52% ()

Berry0153 

všechny recenze uživatele

Některá vystoupení jsou opravdu brilantní - konkrétně Thriller, Wreckig ball, I Want To Break Free atd. Možná tento pořad nedosahuje kvality 80%, ale rozhodně je to svěží vítr posledních let televizní tvorby a zvlášť té novácké. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Dřív mi tato soutěž nijak nevadila. První sérii jsem zhlédla na internetu. Na druhou jsem se už soustředila víc, ale nějak jsem ztratila zájem a neviděla jsem ani poslední epizodu. Na třetí se už vůbec nedívám, a jsem ráda, protože tato soutěž už je jen a jen ztrátou drahocenného času. A ve chvíli, kdy jsem viděla část čísla Aleše Hámy jako "Ozzyho Osbourna", jsem se cítila tak neskutečně špinavá a nemocná, že jsem měla chuť grcat. Už nikdy víc. ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Celkově za 50%. Dva body za Holišovou a Pazderkovou (Kurt!!!). A Sokola vyhodit a vzít mu zpátky prachy, protože tohle fakt není možný. Edit: Vondráček a Rychlý taky ven! a Holišová ke mně domů. ()

l.enik.c 

všechny recenze uživatele

Trapný? Možná! Ale já se u toho prostě bavím a některé výkony podle mě fakt famózní, klobou dolů, a to nejen před účinkujícími, ale i maskéry, kterým se oproti těm slovenským, daří mistrovské kousky. A pokud na to mají opravdu jen týden... ()

Moiseiwitsch 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu dávám za Hanu Holišovou. Všichni ostatní se můžou jít tak akorát zahrabat a nevylézat na světlo. Umí zpívat a dobře se hýbe. Jinak je její projev trošku jednoduchý, ale i tak převyšuje všechny ostatní o třídu. Celá porota stojí za hov... Jejich trapné komentáře nemají ani kousek invence, vtipu či čehokoli koukatelného a poslouchatelného. Kohák se snaží být vtipný a přitom dovede jen urážet cikány. Sprosté a ubohé !!! A ty ostatní stupida se tomu ještě chlámají. Všechny bych je z televize vyházel. Nemají tam co dělat. Dnešní rádoby umělci nesahají Kájovi, Waldovi, Vondráčkové a dalším hvězdám minulosti ani po kotníky. Nova zase ukázala, že je expert v kopírování a produkování sraček v přímém přenosu. ()

Reklama

Reklama