Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

dubinak 

všechny recenze uživatele

O nějakém smyslu této show asi nemůže být ani řeč. Porotci hodnotí všechny účastníky téměř stejně. Zábava je strašně neobjektivní a přece by nikdo nemohl Ivaně Chýlkové říct, že její Cher stála za hovno. Ale některé výkony jsou vcelku vtipné a rozmanité. Chudák nedoceněný Petr Vondráček mě bavil asi ze všech nejvíc, i když si téměř vždy vylosoval docela nešťastně. Nemůžu ale nepřiznat, že některá vystoupení opravdu tahají za uši a sahají až na dno trapnosti. Je to ale lepší než Superstar. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Je strašně fajn, když někdo pochopí, že moderátora mají dělat lidé s přirozeným smyslem pro hláškování. Sokol takový je, navíc v porotě Kohák, to už je jistota tuplovaná (a jeho Pavarotti byl bezkonkurenční!). Stejně tak samotný námět není zcela stupidní, účinkující musí podat nějaký výkon a ne pouze krákat nesmysly, a pokud si odmyslíme povinné komerční stupidity, jako placené publikum, skandující na každou peachovinu, dá se to v pohodě ustát. ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

To se nám tu zas sešli odborníci na zábavu :D Já jdu s kůží na trh...Nova zase vymyslela příšerný pořad, který jsem tedy chtěla důstojně jako vždy ignorovat, ale po tom co jsem slyšela, že Chýlková si zazpívala "Gangnam Style", byla zvědavost veliká a světe div se, už jsem zkoukla druhý celý díl a náramně se bavím a smekám klobou před aktéry, co na tom pódiu předvádí.. Mišík je mladý talentovaný chlapík, Kraus mladší taky překvapuje, Pazderková jakbysmet...No, prostě celkem všichni ukazují, jak jsou nadaní a všichni odborníci co tu jsou, zkuste si za týden naučit text písně, choreografii a celkově show, kterou oni dělají a pak tady odsuzujte ;) Smekám před nimi a příště si i zapnu telku a budu se dívat :) Btw. nadhodnocuji!! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, kdo se má tady v alejích zase brodit těmi šavlemi? Když už nic, tak v této lehce šovinistické travesti estrádě s charitativním ocasem nutno ocenit Sokolovu pohotovost, práci maskérů či nekorektního Koháka, který sice vypadá jako Pampalini těsně před hospitalizací v protialkoholní léčebně, ale svými drísty umí pobavit. Podívejte se zpětným zrcátkem na hnojiště dávných Do-re-mi a Go - Go šou, vždyť toto se nad nimi tyčí jak Dr. Manhattan nad vietnamskou džunglí.. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Včera jsem viděl tento materiál z jiného vesmíru a cítíl jsem se jako bych byl na té planetě z které to pochází. Ta planeta bude určitě velmi zvrácená a zkažené se zvláštním smyslem pro humor jako ta naše. Zkrátka jiný vesmír jiný pohled na svět. Už se bojím vyjít ven jelikož si myslím že se tyto individua na této planetě pohybují. Jsem rád že doma nemám televizi. Chtěl jsem si ji koupit, ale toto je jeden z důvodů který mě odrazuje. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • Vzhledem k tomu, že se díly předtáčejí a nevysílají se živě, došlo v pátém týdnu soutěže k nepříjemné shodě okolností. Zpěvák a herec Adam Mišík imitoval legendárního amerického zpěváka Prince, který však byl v době vysílání čerstvě po smrti. Za odvysílání dílu sklidila TV Nova kritiku. (Revivup)
  • Herečka Jitka Schneiderová, která čtyřikrát odmítla nabídku účinkovat v pořadu, se nakonec nechala přemluvit a vystoupila v páté řadě. (Duoscop)
  • Od roku 2018 se v každé sérii objevil vždy jeden účastník ze SuperStar. (ČSFD)

Reklama

Reklama