Reklama

Reklama

Kačeří příběhy

(seriál)
  • USA DuckTales
Trailer
USA, (2017–2021), 26 h 15 min (Minutáž: 21–44 min)

Hudba:

Dominic Lewis

Hrají:

David Tennant, Ben Schwartz, Danny Pudi, Tony Anselmo, Beck Bennett, Kate Micucci, Bobby Moynihan, Toks Olagundoye, Eric Bauza, Josh Brener, Corey Burton (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(69)

Obsahy(1)

Skrblík McKačer již dávno pověsil na hřebík život plný výprav za dobrodružstvím a dalším bohatstvím. Místo toho se naplno věnuje svému podnikání v Kačerově. Když se však nečekaně setká se svými prasynovci, rošťáckými trojčaty Kulíkem, Dulíkem a Bubíkem, otevřou se dveře do minulosti plné tajemství, artefaktů a dobrodružství, kterému nakonec neodolá a vydá se opět do světa. Kromě nezbedných trojčat mu dělají společnost také hospodyně, paní Čvachtová a její vnučka Kačka a samozřejmě Skrblíkův pilot a šofér v jedné osobě, Rampa McKvák. Pamětníci se mohou také těšit na Rafany, Hamouna, Kačera Donalda, Šikulu, Zlatku, Magiku VonČáry, ale i na zbrusu nové postavy. Legendární Kačeří příběhy jsou zpět! (Disney Channel)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (30)

Janega 

všechny recenze uživatele

Nad animáciou postáv by Carl Barks zaplakal. Ale aspoň sa vyhli tej príšerné 3D animácií (Mickeyho klubík). Úvodná zvučka je dosť zavádzajúca. Z nej to totiž vyzerá, že sa bude jednať o dobrodružné výpravné príbehy, ktorých súčasťou by mal byť aj Káčer Donald, ktorý v staršom seriáli mal len epizódnu rolu. Vyzeralo to na návrat ku komiksovým koreňom káčerov. Toto všetko však spĺňa len pilotný diel. Buď sa totiž jedná len o prostoduché príbehy, kde hlavnými hrdinami sú len tie malé káčerovské trojčatá alebo ak sa už aj ide na nejakú tú dobrodružnú výpravu, tak jej potenciál je značne nevyužitý. A ani Donald sa v tomto seriáli nevyskytuje, tak často ako by sa mohlo zdať, čo je škoda, pretože veľmi dobre plní tú komickú funkciu. Škoda, že autori nemali väčšie ambície, než len nakrútiť ďalší nový Disney seriál, respektíve sa zviesť na úspešnej značke. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Z grafického a výtvarného hlediska je tohle o dvě ligy výš, než původní série. Je téměř neuvěřitelné, že z jedné televizní stanice vypadne toto (nebo nebo třeba Myšák Mickey v retrostylu z roku 2013). A pak něco jako Mickey a závodníci či Mickeyho klubík, které považuji za čisté televizní zlo a dno tv zábavy pro děti. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Když jsem slyšel, že se bude dělat remake něčeho, co provázelo mé dětství a co jsem si jako malý docela oblíbil, tak jsem byl zvědavý, ale zároveň poměrně hodně skeptický. Málokdy se povede udělat moderní verzi, která osloví nové i původní diváky a která bude pro někoho, kdo zná starší sérii v podstatě podobně dobrá. Tady se to ale povedlo! Jistě, sice chvíli trvalo, než jsem si zvykl na nový styl animace, ale když jsem slyšel opět starou známou úvodní znělku, která zní pořád stejně a zároveň jinak, pak jsem se rozhodl, že dám i celé téhle sérii šanci. A vše působí obdobně, jako ta ústřední melodie - na jednu stranu je vše tak známé a stejné a na druhou v některých ohledech nové a jiné. Přesto stále zajímavé, dobrodružné se sympatickými postavami a docela povedenými příběhy. Překvapení se najde hned několik, třeba nová podoba paní Čvachtové, fakt, že trojčata Bubík, Dulík a Kulík jsou tentokrát mnohem lépe rozeznatelná a každý má trochu jinou povahu, nebo třeba to, že se mnohem častěji vidíme s Donaldem. Na druhou stranu je již v první sérii většina známých postav, takže opět vidím Rafany, Hamouna, Rampu... Zkrátka tahle nová série ctí tu původní a na její fanoušky si připravila spoustu pomrknutí (třeba Skrblíkovu garáž) a zároveň se snaží být mnohem dynamičtější, napínavější a nebojí se jít v určitých ohledech vlastní cestou. Zkrátka tahle nějak se dělá dobrý remake... 8/10 ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Kačerovo 2, ale inak žiadna sláva niektoré tie epizódy boli fakt iba priemerne ale občas kačerí príbehy zabavili. Aj keď už nie som najmladší, predsa len seriál je cielený pre detské publikum. Hlavne že to davajú na disney channel. Ja som to na tomto programe nepozeral, vôbec ani neviem kedy som ho prestal pozerávať ale sú to roky a roky dozadu. Samozrejme aj na kačerovo si pamätam veľmi málo. Ale určite bolo lepšie ako toto nové spracovanie aj keď animácia nebola najhoršia. Ako som už spomínal pre mladšie publikum ako vyšité. 3* ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jelikož moc neholduji moderním verzím klasik (jakýchkoli), tak jsem nebyl ponejprv nebyl příliš nadšen z existence tohoto. No, ale jelikož máme tento týden doma na hlídání mého šíleně jošťomilého 4letého synovce, tak se s ním na to koukám a kupodivu! jsem shledal, že je to fakt prdel. Kresba je sice dosti odfláklá a úvodní song od Čoka nějaká pipinda nepřekoná, ale fórky a scénáře vůbec, no časem to vidím i na 4.;-) P.s. dostali mě vzdušní žraloci, což je žralok, který má přivázaný balónek, který ho má jaksi nadnášeti.:)))) To mě dostalo. Orig. je orig. ale tady se opravdu nejedná (krom vizuálu) o devalvaci, což je v dnešní zparchantělé době, téměř....biblický zázrak. P.s. plně chápu i rozumím plným počtům, ale i odpadům. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (8)

  • Epizoda odkazuje na seriál Gumídci (od r. 1985) od společnosti Walt Disney. Konkrétně aukcí ztracené stránky z Velké knihy Gumídků, ve které je recept na hopsinkovou šťávu. Recept je přesný dle původního seriálu. (LaserJet)

Reklama

Reklama