Reklama

Reklama

The Exorcism of Anna Ecklund

  • Velká Británie Flight 666
Velká Británie, 2016, 75 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlboko veriaca Anna sa znenazdajky ocitne pod útokom démonických síl. Z Vatikánu je preto povolaný kňaz s poslaním vykonať exorcizmus. (Marceloo)

Recenze (4)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Hlboko veriaca Anna Ecklund sa znenazdajky ocitne pod útokom démonických síl. Z Vatikánu je preto povolaný kňaz s poslaním vykonať exorcizmus. - Na tomto horore sa dá nájsť len málo pozitívnych vecí, čo ma prekvapuje, pretože predchádzajúci režisérov projekt sa mi celkom páčil. Nepomôže tu ani velmi krátka stopáž, ktorá má celkovo niečo málo cez hodinu, pretože sú tu strašne dlhé zábery, ktorými si zrejme tvorcovia chceli ušetriť čas v strižni, ale pozerá sa na to zle. Herci nič moc, exorcizmus nezaujímavý, masky žiadne a naviac sa to celé bralo velmi vážne. Tam, kde som minule tvorcom pridal, musím teraz ubrať. + herec z Poltergeist Activity ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Exorcism of Anna Ecklund“ nepřinese nic nového a jednoduše jen kopíruje to, co zde již bylo mnohokrát. Jsou zde divné pohledy, je zde plivání a prskání, je zde krev, je zde násilí, je zde jedna postel, kde postižená leží, jsou zde křesťanští kněží, záběr na Vatikán, prostě nic navíc, co byste už v jiných filmech neviděli. A dějově je to popravdě celkem ubohé a nesměřuje to pořádně nikam. Vyhnout se. ()

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Domnívám se, že více výstižněji se tento paskvil lépe nedá popsat, než-li: Už jsem viděla koně tancovat, medvěda na housle hrát, ale takou primitivní, nedomyšelnou a povrchní stupiditu ještě ne. Odpadkový koš, prosím! ()

Reklama

Reklama