Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Druhá řada mezinárodně úspěšného izraelského seriálu navazuje v ději po tragických událostech první série. Doronovi se rozpadlo manželství a musí se vyrovnat i s následky svých rozhodnutí v rámci tajné služební mise. Nebezpečí pro něj a jeho nejbližší ale nepominulo, právě naopak. Objevuje se nový nebezpečný nepřítel, proti kterému musí spojit síly se svými kolegy a znovu se vydat do akce. Ničivý útok ale přinese ztráty, se kterými je velice těžké se smířit. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač jsem se domníval, že půjde o pecku, je druhá série v podstatě zklamáním. Seriál se po úspěchu ubírá klasickým "západním" směrem a vše co z něj dělalo originální počin bylo přeměněno v klasické americké krimi. Sledovat osudy členů Faudy je pořád zábava, ale není to nic, co byste nenašli u alespoň trochu lepších seriálů. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem zíral. Druhá série je ještě lepší, než ta prvá. To bývá málo kdy. Délka epizod se natáhla zhruba o 10 minut, přidalo se více vztahových záležitostí, ale ne z důvodu natahování děje, jak bývá zvykem. Toto sem dokonale zapadlo a i tyto záležitosti udržovaly v napětí. Protože i ve chvilkách klidu si divák nemohl být jistý, co se zrovna stane. A atmosféru vytváří nejenom děj, ale prostředí samotné, pro Evropana ne běžné. Po ulicích tam chodí půlka lidí se zbraněmi. každý věří něčemu jinému, a každý chce zabít ty druhé. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sérka byla výborná, ale tahle byla vynikající! Dobří filmaři a herci se zjevně mohou narodit kdekoliv. Fungovalo tady naprosto, naprosto všechno. Opět se mi ale potvrzuje, že nejdůležitější stavební kámen úspěchu je kvalitní scénář. Fauda ho má propracovaný do nejmenších detailů. Jsem jí unešen, je to velká paráda. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série špičkového izraelského seriálu šlape stejně dobře jako první série - tentokrát je cílem samotný Doron, kterému se chce za smrt otce pomstít chlapec, který dorazil právě z Islámského státu. Osudy postav s S01 ( těch co přežili ) pokračují i tady a řekl bych, že vztahové věci jsou více propracované ku prospěchu věci. Tento seriál vystřelil do hvězdných výšin Liora Raze, který letos točil s Michaelem Bayem v Abu Dhabi, kde ač Izraelec zažil hon fanoušků, protože tento seriál je v arabských zemích ohromně populární. Na dotaz proč si myslí, že je izraelský seriál populární mezi Araby řekl, že jednak ukazuje lidi na obou stranách konfliktu jako lidi ( včetně teroristů. kteří tu nejsou za robotické fanatiky jako v amerických filmech ) a arabští fanoušci jsou hrdí na to, že prorazil film v arabštině ( ikdyž jen napůl ) Už se těším na třetí řadu, která bude na Netflifu v lednu 2020 a tentokrát bude tématem Gaza a její tunely. PS: Poprvé jsem zažil, že by nějaký díl seriálu měl hodnocení 100% ( S02E11 ) a já to mohu podepsat. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci mě opravdu mile překvapili. Po velmi slušně zvládnuté první sérii jsem čekal určitý propad v kvalitě, ale opak byl pravdou. Druhá řada přišla se skvěle zpracovaným scénářem, příběh měl znovu kvalitní atmosféru, přinesl pořádné dávky napětí a nešetřil ani výbornými akčními scénami. Otevřený závěr vyloženě zval ke sledování třetí série, takže jsem byl zklamán, když jsem zjistil, jak se věci mají, ale co už, možná se má fakt skončit v nejlepším. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama