Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doron zjistí, že se Abu Ahmad zúčastní svatby svého bratra, a tak se přidá k bývalému týmu, aby podnikli tajnou operaci. Jenže plán si jim brzy vymkne z rukou. (Netflix)

Recenze (14)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doron Kavillio mohl dál špuntovat láhve svého malého vinařství, ovšem bývalý kolega ho přesvědčí, aby se vrátil z odpočinku k jednorázové akci. Bývalý špičkový izraelský agent má ovšem k úkolu speciální vztah. Jako jediný zná totiž tvář teroristy přezdívaného Panter, který měl být mrtvý, ale není. Do akce se navíc ponoří víc, než je zdrávo. Speciální izraelská jednotka se dostane na svatbu jeho mladšího bratra, udělá pár chyb a bráška Bashir umírá. A obávaný Panter prchá. Kolotoč událostí se roztáčí. Vata jde zatím naštěstí stranou. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez nějakého zbytečného úvodu, který stejně nikdy nikoho nezajímal, se vlítlo rovnou na věc a já sám jásám. Vytknout mohu snad jen úvodní akci s totálně dementní kamerou, kdy vše připomínalo, jako když jste na dovolené na lodi, kde si napumpujete dvojku do krve, překvapí vás mořská bouře a na svůj 10 let starý mobil se pokusíte natočit z lodi home video, které pustíte maximálně nejbližší rodině - to bylo něco krajně hnusného. Naštěstí to netrvalo dlouho a zbytek byl výborný. Od plánování až po provedení akce. Kolísavá délka jednotlivých dílů naznačuje, že se zde nikdo nepokoušel každou epizodu doplnit vatou, aby to dohromady dalo nějakou stabilní minutáž, ale nechci jásat předčasně. Zatím velká spokojenost. [84 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem chtěl hodnotit čtyřmi kousky, ale nakonec jsem přidal pátou hvězdičku za to, že ze sebe Izraelci nedělali jediné spravedlivé, jak se nás o tom snaží často přesvědčit Američani. První epizoda měla kvalitní atmosféru, výbornou akci, propracované napětí a hlavně svižné tempo. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to dokonalý, když se chce Panter potkat s bráchou, tak na něj pošle chlápka s bouchačkou, Izraelci jedou na dvě akce stejnou dodávkou, Doron na konci uběhne maraton v kukle a nemá na sobě ani kapku potu, ale je to zatím slušný. Tak třeba se to povedlo, jsem na to zvědavej... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zda sa, ze vyhrada o nepusteni do akcie chlapa, co bol jeden a pol roka tatinom venujucim sa pestovaniu vinnej revy, bola namieste. Od tohto okamihu mi bolo jasne, ako to asi dopadne. Plus to, ze sme sli na svatbu..tato linia bola tiez pouzita i vo vybornom Homeland. Uvidim, ci to cele skuknem len tak, z rychlika, alebo sa to to zlepsi a obcas i prekvapi. Zatial obycajny priemer. Citim tam i "zub casu", ked sa pozeram na scenar takto spatne popri uz videnom mnozstve zanrovo podobnych serialov. ()

Aleix 

všechny recenze uživatele

No na rozjezd zatím žádná sláva. Tak spackanou akci na s albem kdy měli přesilu 1 proti 5 ozbrojenym ... no snad se to zlepší. ()

Jozka7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada začíná ve velkém stylu. Hlavní hrdina, Doron Kavillio, vinař a bývalý příslušník izraelské speciální armádní protiteroristické jednotky typu Mista'arvim, se z úst svého bývalého velitele Michaela "Mickey" Morena dozvídá, že jeho životní mise před 18 měsíci, po které odešel do výslužby, se nezdařila. Palestinský arciterorista Panter, vrah 116 Izraelců, pro kterého je i jeho mateřská organizace Hamás málo radikální, svou smrt zfalšoval. Doron se tedy vrací k jednotce, aby dokončil práci... ()

Reklama

Reklama