Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco se Abu Ahmad se zotavuje, většinu svých kompetencí a organizaci skupiny přesouvá na mladého Walída. Má zorganizovat odvetnou akci za Bašírovu smrt, do které se chce zapojit jeho vdova Amál. Nic ale nejde podle plánu. Doron se setkává s lékařkou Širín, která může být důležitou spojkou v prostředí nemocnice, aby se jednotce podařilo odhalit úkryt hledaného teroristy. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Židé vešli do domu jeho matky a zabili na vlastní svatbě jeho bratra. Abu Ahmad (Panter) chce odplatu v podobě bombového útoku, který se mám odehrát v telavivském klubu. Agilní pohůnek Walid nabídne vdovu Amal. Tým hledá Pantera v nemocnici, ten už má ale se svou rekonvalescencí jiné plány. Dostáváme se víc do jádra palestinských teroristů, divácký zájem se zatím drží na slušných číslech. Ostatně izraelsko-palestinský konflikt platí za jednu z nejproblematičtějších událostí druhé poloviny 20. století. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi chválím rozhodnutí tvůrců s pokrácenou stopáží. Do 34 minut se moc omáčky nevejde a tak jsem svědky neutichající akce a menšího kočkování mezi dvěma nejbratrštějšími tábory na planetě - mezi Izraelem a Palestinou. Tímto dílem byla rukavice švihnuta do ringu a nyní neočekávám nic menšího než jeden útok za druhým na obou stranách. [80 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizodu bych klidně opětkoval, ale tvůrci mě zklamali provařeným způsobem, kterým se snažili zvýšit napětí- pronásledování sanitky s občasnými prostřihy na trpícího Abú Ahmada mohlo fungovat tak před dvaceti lety, dnes už působí vyloženě trapně. Naštěstí bylo všechno zachráněno kvalitním závěrem. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Zatím nejzajímavější epizoda. Názorná ukázka toho, jak je celý konflikt v Izraeli téměř neřešitelným a nekonečným koloběhem neustále oplácení. Tys mi zabil bratra, tak zabiju toho tvýho a tak dále. Oko za oko v praxi končí neutichajícím konfliktem trvajícím stovky a tisíce let. Pořad jsem si ale k postavám nenašel vztah a po třech epizodách jsem stále ve vodách průměru. ()

Jozka7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Izraelcům se zatím moc nedaří, i když jdou po raněném Panterovi na plný plyn. Samozřejmě v reálu by k další akci vyslali jiný tým, jelikož z toho původního je polovina členů dekonspirovaná nasazením na svatbě. Také zařazení vojačky do akce Mista’arvim je z kategorie sci-fi. Zato protistrana s ženami v první linii (od)boje až takový problém nemá. Zajímavý pohled do kuchyně Hamásu, kde si vdova Amal určuje svůj osud. P.S.: Ty sirky byly fakt blbá chyba. ()

Reklama

Reklama