Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Boaz je traumatizovaný a zdrcený bolestnou ztrátou po teroristickém útoku na hudební klub. Abu Ahmad se rozhodne riskovat svůj život, aby se setkal s manželkou, která jako jedna z mála ví, že je naživu, ale kontakt s manželem z bezpečnostních důvodů neudržovala. Doron se pokouší sblížit s doktorkou Širín, aby získal více informací. Možná ale mladou ženu fatálně podceňuje. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

sportovec 

všechny recenze uživatele

Reportážnosti a dokumentárnosti je v tomto seriálu místy až přespříliš. Válka, která v nejrůznějších podobách a směrech trvá už třičtvrtě století, unavuje a vysiluje. Těžko říci, kterou stranu více a v čem. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klub v Tel Avivu. Mrtví a zranění. Boaz je zlomený. Mimochodem jeho představitele Tomera Kapona známe i z comicsového fláku The Boys. Dorona čeká rande, ovšem na kávě sedí s nesprávným lékařem. Panter se potkává po více než roce s manželkou. Zatím jde o vcelku věrohodný obraz vzájemných vztahů mezi oběma národy a o intenzivním udržování křehké rovnováhy. Vata jde prozatím naštěstí stranou. Nicméně charisma a herecké polohy některých postav (i samotného Dorona) bych si představoval „zajímavější“. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu musím pochválit to samé - tempo a věcnost. Každá epizoda zatím obsahuje z naprosto valné většiny stopáže opravdu jen to nejdůležitější a nejzajímavější. Kde by se jinde brečelo nad ztrátou přítelkyně několik nadcházejících nudných melancholických dílů, tam to Izraelci odbudou za pár minut a zbytek stopáže věnují plánování další špionážní akce a následnému vykonání. Jestli tento nastolený trend setrvá, tak budu velmi spokojený. Tempo je strhující. Atmosféra je velmi hustá a skvěle mě vtahuje do víru konfliktu, protože není rozmělňována nějakými zbytečnými odbočkami a ostatními píčovinami, které stejně nikoho nezajímají a serou se do seriálu jen proto, že je snadné je natočit a dokážou do nekonečna natahovat stopáž. Herci jsou poté velmi příjemným překvapením. [85 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po čtvrté epizodě mi začíná být jasno, pokud tvůrci nezačnou zničehonic všechno zoufale kazit, půjde o velmi povedený seriál. Ve čtvrté epizodě opět vzrostlo napětí, akce nezůstala pozadu a atmosféru se daří držet už od prvního dílu, takže spokojenost. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl věnovaný Iris Azulai - přítelkyni herce a scénáristy Liora Raze, kterou v roce 1990 ubodal palestinský terorista, který byl pak v roce 2011 propuštěn v rámci výměny za uneseného vojáka Gilada Shalita. I tyhle věci dělají z této izraelské protiteroristické pecky něco autentičtějšího než americké hurááá testosteron srajdy. ... a to dokonce Raz děla po skončení vojenské služby a přesunu do USA bodyguarda Schwarzenegrovi. ()

Jozka7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak máme za sebou první velkou palestinskou akci a můžeme srovnávat. Cílem Izraelců na svatbě nebylo zastřelit ženicha nebo další svatebčany, cílem byl jeden konkrétní terorista a masový vrah. Že se realizace nakonec zvrhla, to je věc jiná. Naopak cílem Palestinců byli od počátku náhodní civilní návštěvníci baru, kam docházel i jeden z vojáků ze svatby. A o tom to je… V tomto dílu se mi obzvlášť líbí Icik Cohen v roli Gabiho, cynického důstojníka izraelské kontrarozvědky Šabak, který před Araby vystupuje pod krycím jménem kpt. Ayub. Pěkně tu Panterovu “vdovu” nalomil. ()

Reklama

Reklama