Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doron je zdrcen nezdařeným zásahem a Boazovým únosem, který se ho osobně nejvíce týká kvůli rodině. Vyzve své kolegy, aby se k němu přidali na odvetnou akci, ve které uchopí celou situaci do vlastních rukou. Teroristická jednotka kolem Abu Ahmada má ale s Boazem své plány, a tak se stane jeho nalezení zoufalým bojem o čas. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Izraelsko-palestinský konflikt platí za jednu z nejproblematičtějších událostí druhé poloviny 20. století. Co se autenticity prostředí týče, zaslouží si tvůrci palec nahoru. Žid, který mu zabil bratra. Boaz, Doronův švagr, je v zajetí a vyhlídky nejsou zrovna nejlepší. Postupně (po odhalení identity) se z něj stává cenné zboží, navíc ho čeká operace, o kterou rozhodně nestál. Na programu je neodsouhlasená akce, kterou povede bez další podpory Doron. Každopádně se nedivím, že po odvysílání seriálu se ozývaly protestné hlasy z obou stran. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak za mě (nejúžasnějšího uživatele této databáze a největšího odborníka napříč všemi žánry) musím oznámit, že tohle byl naprostý seriálový strop. Píčoviny by člověk odhalil zřejmě pouze pod elektronovým mikroskopem, zato napětí a akce se tentokrát rozdávala opravdu ve velkém po celou stopáž. Ani se mi nechce věřit, že něco tak politicky nekorektního má na svědomí reklama na politickou korektnost - Netflix, ale to je zřejmě dáno rokem - tehdy byl ještě svět o poznání normálnější a neřešili se tolik mrtvé opičky a retardovaní kreténi, kteří chtějí být zajímaví tím, že si nechají uříznout své žížalky. Zatím nejlepší epizoda. [90 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zase tu byla epizoda nabitá akcí a napětím od začátku až do konce. Jestli došlo v předchozí epizodě k určitému zmírnění tempa příběhu, tentokrát tomu bylo přesně naopak a události nabraly pěkný spád. Fakt mě baví, jak tady není nic černé, ani bílé, všechny postavy se pohybují spíše v šedé zóně, a to je fajn. ()

Jozka7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Noční můra z předchozího dílu eskaluje ve zběsilé černé operace na obou stranách. Spirála nabrala na rychlosti a začíná mlít všechny kolem, některé pasáže jsou až hrůzné, přesto bude nejspíš ještě hůř. ()

Reklama

Reklama