Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dorona z bezvýchodné situace a brutálního mučení zachrání člověk, kterého by na takovém místě nečekal. Znamená to pro něj druhou šanci a možnost ještě někdy vidět rodinu? Pokud ano, jakou cenu za to bude muset zaplatit? Kola ďábelského plánu Abu Ahmada rozpoutat válku na celém Blízkém východě se roztáčejí a Doron je možná jediný, kdo by je mohl zastavit. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zřejmě jsem seriál trošku přechválil. Jinak si nedovedu vysvětlit tuto nastraženou a pomalu se táhnoucí past v samotném závěru série. Za největšího odborníka této databáze musím tedy s nelibostí konstatovat, že se jednalo o nejslabší díl plný nechutné vaty. Tvůrci si nás předchozími epizodami zkrátka příliš rozmlsali. Prosil bych si v příštích dílech ubrat omáčky a přidat znovu masa. Předpokládám, že cílovou skupinou tohoto seriálu nejsou slečinky a homosexuálové, nýbrž krásní a tvrdí chlapi lačnící po akci a zajímavostech z táborů dvou znepřátelených stran. Nepotřebujeme sledovat ubrečená rodinná a partnerská melodramata. [60 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani tentokrát to nebylo na plnou palbu. Příběh přece jen neměl takové tempo, jaké jsem očekával, mám pocit, že šlo zatím o nejklidnější epizodu první sezóny. Přestože se mě tvůrci pokusili poněkud ukolébat, zůstal jsem pozorným divákem a průnik kdysi českého výrobku do děje mi neunikl. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zarputilý Doron si získal důvěru teroristů a čeká na telefonát. Shirin nadále hrozí nebezpečí, Walid je na scestí, musí udělat zásadní rozhodnutí. Velký útok se přiblížil, použitá má být nervově paralytická látka. Nicméně jsme téměř na konci a já se občas krapet ztrácím v tom, kdo je Palestinec a kdo Izraelec. Navíc s ohledem na to, jak letitý konflikt celé území zásadně paralyzuje, bych čekal divácky daleko nepříjemnější pocity. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama