Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doron a jeho někdejší tým chystají zátah na strůjce bombového útoku, který se zapřísahal pomstít i samotnému Doronovi. (Netflix)

Recenze (3)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Začátek vynikající. Poté bohužel přišlo na nezbytné seznamování diváků s hromadou nových postav a s tím spojená koňská dávka nudy rovnou do žíly. Dojem zachránil opět perfektní závěr v akčním stylu s nečekaným úmrtím, kde se napětí dalo znovu krájet. V následujících dílech bude tedy třeba vyřešit klíčovou otázku, kdo bude šimrat svým plodníkem komín nejkrásnější dívky v tomto seriálu. Docela žasnu nad tím, s jak malým rozpočtem dokážou tvůrci udělat tolik muziky. A lehce se děsím prodloužené stopáže dílů v této sérii. Snad se nebudou moc dochucovat omáčkou a nebudu se muset nasrat. [83 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci se vrátili do hry skvěle zvládnutým úvodním dílem druhé série, kterým mě okamžitě vtáhli do děje. Stejně jako v epizodách první sezóny se jim i tentokrát podařilo hned od začátku vytvořit skvělou atmosféru, kterou znovu doplnili pořádnou dávkou napětí a výborně zvládnutou akcí. ()

Reklama

Reklama