Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doronův tým stupňuje pátrání a napětí stoupá na obou stranách. Abu Samara předkládá Al Makdasimu ultimátum a Shirin musí podstoupit nepříjemný výslech. (Netflix)

Recenze (3)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel se naplnily mé obavy a se zvýšenou dávkou stopáže pro každý díl této série to vypadá, že se znatelně zvýší i procento nudných pasáží, kde se jen kecá o píčovinách mimo hlavní dějovou linku. Tempo poté logicky nemůže být tak strhující, jako v rámci první série, když je nešikovně rozmělňováno sračkama, které nikoho nezajímají. Taková ta romantická hovna a doznívající staré šrámy by tam snad ani nemusely být. Akce sice nechybí, ale minimálně v rámci tohoto dílu ustoupila hodně do pozadí a stává se pomalu něčím, na co čekáme jako na smilování. [75 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím tvůrce znovu pochválit za výborně zvládnutou epizodu, které jsem proti předchozímu dílu sice ubral jednu hvězdičku, ale pouze za mírný pokles tempa. Tentokrát se přece jen více jednalo, akce ustoupila do pozadí, ale přesto jsem se ani na moment nenudil, navíc došlo i na explicitní násilí- poprava jediné bělošky izraelským komandem byla fakt drsná. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednotka nám nějak dost vyměkla a všechno, co bylo v první sérii tak strhující, má tendenci zvrhnout se do morálních dilemat a sérii tak pohřbít. Odvaha autorů bere za své. Ráda bych se mýlila, ale bude to pravděpodobně typická vybředlina jako u ostatních filmů s touto tématikou. ()

Reklama

Reklama