Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doron si uvědomuje, že jeho nejbližší se ocitli v nebezpečí. Pro Nidálovy zločinecké plány mohou být Doronovy děti snadným terčem, rozhodne se proto je co nejvíce chránit a zároveň využít všech možností, jak se k Makdísímu dostat. Zapojí se do výslechů Širín, která je v nezáviděníhodné situaci. Doronovi po všech jeho lžích nedůvěřuje, Walíd a jeho soukmenovci pro ni ale představují také velké nebezpečí. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu nemohu říct, že by to byla stará dobrá Fauda, kdy se celou stopáž něco dělo a nedostal jsem prostor k vydechnutí. Jsem každopádně rád, že konečně došlo i na trošku té kvalitní akce a malou dávku napětí v závěru, i když všemožných šukacích a jiných vatových vsuvek bylo opět požehnaně. Vzhledem k tomu, že jsou mi doposud sympatické asi dvě postavy (Doron a Ayub), tak jakýkoli pokus o hru na city se u mě poněkud míjí účinkem a působí na mě pouze otravným dojmem a je to prvek, který rozmělňuje napětí a krade prostor akčním scénám, které tvůrci i s menším rozpočtem umí dělat znamenitě. Tak snad závěrečný cliffhanger konečně roztočí děj do maximálních otáček. [75 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem zase jednou mohl epizodu s čistým svědomím opětkovat. Tvůrcům se podařilo pořádně zahustit atmosféru a pěkně vystupňovat napětí. Došlo i na nějakou tu akci, a přesto všechno se našel i čas na odlehčení děje vztahovou záležitostí mezi Stevem a Anat. ()

Reklama

Reklama