Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doronova jednotka se pouští do nebezpeční operace, ve které se pokusí zatknout Walída Al-abeda. Širín se svým rozhodnutí spolupracovat s izraelskou tajnou službou pouští na velice tenký led a její jedinou nadějí je Doron, který už ji ale jednou obelhal. Nidál pokračuje v přípravě akcí, pro které získal skupinu mladých mužů, včetně syna šéfa palestinské tajné bezpečnosti. Právě ten ale začíná tušit, že v synově chování je něco zvláštního... (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po delší odmlce jsem navázal dalším dílem tohoto seriálu a bohužel mám pocit, že se pohybujeme stále ve stejných vodách, jako v předchozích dílech. Líbil se mi akční úvod a líbil se mi akční závěr. Bohužel kompletní střední část znovu sklouzla k jakési židovsko-arabské telenovele a strašným způsobem jsem se nudil. Znovu se zopakuji - prodloužená stopáž seriálu nesluší, protože je do něj vneseno nesmyslně moc vaty. Už delší dobu mě nebaví sledovat Dorona, kterak se snaží dostat do vagíny svého přičmoudlého objevu. Jakési svítání na lepší zítřky naznačuje další ze záporáků, který působí velmi příjemným fanatickým dojmem. Tak snad si zvládne ukrajovat více prostoru z vyhrazené stopáže. I když chápu, že neustále se opakující melancholické a romantické dialogy, které nikam neposouvají děj, jsou velmi tvrdá konkurence. [40 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem k tomu, že šestá epizoda dokončovala operaci, která začala v předchozím dílu, byl už její úvod pěkně akční. Ani další děj mě v žádném případě nezklamal, opakovaně musím vyzvednout kvalitní atmosféru a dobře zpracovaný scénář, neměl jsem důvod snižovat hodnocení. ()

ABC1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel pořád mi připadá, že kdyby si takhle přitrouble Židi počínali, už by stát Izrael neexistoval! Není ten scénárista zakuklenej palestinskej parchant? Nechci příliš popisovat děj, ale ti hajzlové by se dali chytit snadno, kdyby se líp hlídal dům doktorky a taky snacha zavražděného šejcha. A napětí, které chtěli tvůrci vyvolat při návštěvě Dorona v domě lékařky, bylo fakt k smíchu. Začíná to být hodně schematické a pro mě nudné. ()

Reklama

Reklama