Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Walíd je ve vazbě opakovaně podroben výslechu, ale i pod velkým nátlakem odmítá vyzradit informace důležité pro zmapování akcí Hammásu. Gabi se proto rozhodne zkusit infiltraci a do Walídovy cely nastrčí Naora pro záminkou, že jde o přívržence Hammásu. Nidál zveřejní video, ve kterém se hlásí k Islámskému státu. Aby Sámara ale nechce být s ISIS nijak spojován. Doronova jednotka uprostřed akce selže kvůli nervozitě jednoho z jejích členů. Tragické následky ale musí nést všichni… (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Ta izraelsko-arabská love story mě poněkud nebere a jediným pozitivním prvkem z celého jejího trvání bylo to, že ta číča konečně poodhalila svoje dvě Nízké Tatry. Naštěstí se tentokrát tvůrci rozhodli překvapit diváky dějem a akcí a znovu ukázali, že když chtějí, tak zkrátka umí. Pokus o únos toho psychopata byla znovu Fauda ve staré dobré formě. Krásná práce s napětím, s gradováním děje a třešničkou na dortu byl útěk ve Škodovce. I samotný děj nám vydatně poskočil. [78 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá polovina série se mi zatím zdá být velmi silná, sedmou epizodu jsem opět ohodnotil pěti kousky, protože znovu přinesla pořádnou dávku akce i napětí a děj na mě po celou dobu výborně fungoval. Navíc mě velice zaujaly izraelské způsoby, kdyby mě teď někdo za bílého dne pod namířenou zbraní nacpal do auta, budu se těšit, protože budu vědět, že mě jen vezou na kafe. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakým vozidlem provede úprk izraelské komando z centra palestinského města? Škoda Octavia !!! PS: Zdá se mi, že škodka má v oblasti blízkého východu kvalitní dealerství, protože jich tam je mraky. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem odborník, ale mně při každé akci v ulicích připadají strašně nápadní a vrchol je, kdy si tam zaparkují tu jednoznačně profláknutou dodávku. Ale je fajn, že si nabarví vousy :)) Takhle to přece nemůže nikde fungovat. ()

Reklama

Reklama