Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doron je zcela otřesen a zničen z brutální vraždy svého otce. Začne podezřívat všechny, kdo by na ni mohli být napojeni, včetně Širín, která se opět ocitá ve vězení. A izraelská armáda se rozhodně ji využít jako nástroj, aby donutila Walída mluvit. Umm Nidál sice svého syna stále podporuje, ale Marwa začíná pochybovat, zda má jeho boj za pomstu smysl a není pro rodinou zhoubou. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Na tomto seriálu mě vždy bavilo to, že nemám rád téměř žádnou postavu a moc si užívám, když kdokoli umírá. Konkrétně v této se s úmrtími nešetřilo a chrochtal jsem tedy blahem. Musím tvůrce po delší době pochválit, jelikož se v obou případech jednalo o velká překvapení. Krásně se nám přiostřilo a bez jakýchkoli vytáček a vatových výplní. Za největšího odborníka této databáze musím konstatovat, že tento díl byl v rámci druhé série doposud nejlepší. [88 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vida, v deváté epizodě nedošlo k žádným idylickým situacím, a děj mě tak dokázal několikrát překvapit. Atmosféra byla pochmurně tísnivá, události, ke kterým v průběhu devátého dílu došlo, byly mírně řečeno neradostné, a o to víc mě výsledek snahy tvůrců bavil. ()

Reklama

Reklama