Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doron propadá tíživému zoufalství. Během pár dní ztratil otce i ženu, kterou miloval. O to víc se ale upíná k cíli dopadnout Al Makdisího, aby se pomstil, ale zničující rány minulých dní ho připravily o mnoho sil. Nidálova skupina mezitím pokračuje v realizaci plánu na devastující teroristický útok. (Česká televize)

Recenze (3)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po událostech předchozího dílu naprosto dle očekávání následovala ubrečená melancholická epizoda. Naštěstí se to obešlo bez patosu, takže výsledek nebyl až tak špatný, jak jsem před zhlédnutím předpokládal. Přesto se jednalo na události o velmi plytký děj. Kdo není fanouškem brečení a rodinných grilovaček, tak ten tuhle epizodu moc neocení. Naštěstí došlo i na pár zajímavých momentů, které, věřím, připravily horkou půdu pro nadcházející epizody. [70 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na můj vkus se tentokrát tvůrci až příliš věnovali zdeptanému Doronovi. Já tedy nemám nic proti depresi, když se to s ní umí, může postava prožívat úžasná duševní muka a herec má šanci ukázat, jaký v sobě skrývá skvělý talent, ale když se někdo jen zabalí do deky na gauči... ()

Reklama

Reklama