Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stopy po Al-Makdisím dovedly Doronovu jednotku k holičství, kde se prý Makdisího skupina často stýká. Všichni jsou rozhodnuti pustit se do akce, ač se odehrává na území, při které budou devastující menšině. Tragické ztráty se násobí na obou stranách, ničí rodiny, berou naději, ale i tak jsou soupeři stále odhodlanější dotáhnout boj do konce. Ať bude jakýkoli. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! V úvodních 20 minutách bych nenašel žádnou chybu. Snad jen mohlo dojít na smrt některé z hlavních postav na izraelské straně. Hromadné arabské znásilnění Izraelky bylo ale alespoň malou náplastí. Opravdu luxusní akci si pro nás tvůrci připravili s velmi malým rozpočtem. Krásně se stupňující napětí, no zkrátka laskominka. Druhá půlka dílu ovšem také nebyla vyloženě špatná. Věci se nyní dávají rychle do pohybu a rád v takovém případě prominu občasné vatové rodinné vsuvky. Zejména Gabi Ayub mě nepřestává bavit. Vypadá to, že se nám rýsuje velmi příjemné finále. [90 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byla kvalita. Tvůrci většiny akčních filmů a seriálů by měli jedenáctou epizodu povinně shlédnout, aby se naučili, jak dosáhnout fantastické atmosféry a jak správně pracovat s napětím. Akce byla podle mého názoru dokonalá, ve druhé půli jí už bylo pomálu, ale i bez ní byl děj skvěle propracovaný. Paráda. ()

Reklama

Reklama