Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco se Doronovi kolegové vzpamatovávají z náročné akce a snaží se vyléčit rány, nepřítel nikdy nespí. Doron i přes veškerou snahu ochránit svou rodinu podcení Makdísího schopnost zaskočit ho nepřipraveného. Začíná zoufalý boj o život, ve kterém stojí Doronovi kolegové nejen proti brutálnímu soupeři, ale především proti času. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Až na ten přeslazený happy end, ze kterého jsem málem dostal cukrovku, se jednalo o vskutku luxusní epizodu a velmi vydařené finále série. Věčná škoda toho, že se tvůrci báli nějak brutálně popravit jednu z důležitých postav. Osobně bych velmi uvítal smrt Doronova syna, která se nabízela ze všech smrtí nejvíce a byla by dokonalou třešničkou na dortě. Celkově seriálu trošku schází koule tu a tam nějak brutálně poslat na věčnost jednu z důležitých postav v momentě, kdy to divák nejméně čeká. Přeci jen by to významně přispělo na syrovosti vyznění celého děje. Nezbývá než doufat, že se ve třetí sérii v tomto ohledu polepší. [85 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S hodnocením závěrečné epizody druhé série jsem trochu váhal. Rozhodoval jsem se mezi čtyřmi a pěti hvězdičkami, nakonec jsem udělil slabších pět kousků, protože jsem se celou dobu výborně bavil a příliš mi nesedělo jen úplné zakončení dílu. Po něčem takovém bych určitě čekal třetí řadu, ale vzhledem k tomu, že nebude, mohli tvůrci ještě nějakou tu omáčku přidat. 5*- ()

Reklama

Reklama