Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

S časovým odstupem od předchozí mise, která elitní tým tajné policie na mnoha úrovních zasáhla, se Doron a jeho parťáci znovu setkávají. Jejich cílem je proniknout do sítě Hamásu na Západním břehu a narušit ji. Doron se infiltroval do rodiny bývalého vysokého představitele Hamásu jako trenér jejich syna. Mladý Bašár je nadšený sportovec a idealista, který se o politiku příliš nezajímá a Dorona bere jako druhého otce. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je zasazena do pásma Gazy a to rozhodně slibuje zajímavou podívanou. Úvodní díl se dle mého nejodbornějšího a nejváženějšího názoru na této databázi rozhodně povedl. Shoduji se s tím, co zde píše můj méně významný kolega. Mělo to všechno, co by Fauda měla mít. A závěrečný cliffhanger mě pořádně nažhavil na další díl. Kdyby si podobnou úroveň uchovaly i následující díly, tak bych byl velmi spokojen. [84 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Start do třetí série zvládli tvůrci seriálu s naprostým přehledem, protože hned v první epizodě předvedli všechno, co dělá Faudu Faudou- Doronovu práci v utajení, sledování teroristů a zásah proti nim, zajímavé výslechové metody a došlo i na akt terorismu. Za mě to byl výborný díl. ()

Reklama

Reklama