Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bašár se rozhodne zmizet a ukrýt, dokonce ani vlastní rodina netuší nic o jeho plánech. Doron a jeho jednotka se mezitím chystají na riskantní akci proti Hamásu, která ale skončí nečekanou tragédií. (Česká televize)

Recenze (4)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zopakoval jsem stejnou chybu jako u druhého dílu. Třetí díl jsem viděl s mnoha měsíčním rozestupem od druhého dílu. Tentokrát ještě více bolelo povzpomínat si na většinu postav a dát si události do souvislostí. Dost možná právě proto se této epizodě příliš nedařilo vtáhnout mě do děje a stále mi utíkala pozornost pryč. Hodně ukecaná epizoda s jednou nesmírně chaotickou akční scénou. [75 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu jsem musel při hodnocení použít všech pět hvězdiček, protože mi tvůrci i tentokrát připravili skvělou podívanou. Přestože značnou část epizody zabrala akce izraelského komanda, díl v žádném případě nestál jen na ní. Nabídl mi totiž dostatek materiálu k přemýšlení, a taky mi osvětlil, jakým způsobem se protivníci v této oblasti na sebe dívají. Krásně to shrnuly pouhé dvě věty rozhovoru mezi odstřelovačem a jeho velitelem. // "Zabil jsem člověka, Eli." "Nerad to říkám, ale zabil jsi spoustu lidí." // Abyste pochopili kontext, musíte se na třetí epizodu podívat. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak mě nebere příběh polospícího týpka, vedle kterého bych konkurs na roli boxera musela jednoznačně vyhrát i já s 56ti kg. Souhlasím s Frajer42, také jsem nemohla už 3. epizodu udržet pozornost, odbíhala jsem, prostě mě to nebaví. ()

Reklama

Reklama