Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eli pošle tým s novým členem zpátky do terénu. Basharův plán konečně uštědřit nepříteli knokaut spěje do drsného finále. (Netflix)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel tuto sérii velmi provázela šílená předvídatelnost a dovršil to právě závěr. Doufám, že další série už nevznikne, protože seriál začíná více a více recyklovat svůj vlastní obsah. Pořád je to dobré, koukat se na to rozhodně dá, ale je to více a více protkáno nesmyslnými hollywoodskými zvraty a těch šokujících úmrtí a překvapení je zde velmi málo, což je škoda. Ale tak alespoň zde bylo krásně ukázáno, jak se rodí různí terorističtí členové a že za to mnohdy ani nemohou. Už to v jaké rodině se narodí navždy formuje jejich budoucí osudy a úplně si svoji cestu nevolí. [70 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebyla to taková akční pecka jako desátá epizoda, to jsem ale ani neočekával. Tvůrci se každopádně rozhodli proti jedenáctému dílu pro podstatně živější děj a udělali dobře. Kromě všech depresivních událostí připravili i vtipné okamžiky při začleňování nového odstřelovače do týmu, aby pak došlo na pěkně mrazivý závěr. Velmi slušné. ()

italka63 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud hodnotím třetí řadu, nezklamala a laťka byla pořádně vysoko a závěrečný díl doslova vyrazil dech. Nikdy nepochopím, co se v tak krásné zemi děje, tedy chápu, ale nechci. Každopádně, perfektní série o tom, kterak mladý kluk s politikou nic mít nechce a jde za sportovním snem a palestinský život ho totálně semele a nasměruje úplně jinam. Perfektní vykreslení atmosféry i bojových akcí. Než jsem si přečetla, že představitel Dorona skutečně sloužil v protiteroristické jednotce a přišel o přítelkyni, pořád jsem si říkala, ten chlap je dobrej, to není možný. Zkrátka, parádní seriál. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela hloupý konec série, který moc nedával smysl - s boxerem, hysterickou Jarkou a jejím jediným konstantním uměleckým výrazem obličeje (ani se Basharovi nedivím že to neměnné iritující botoxové vzlykání nakonec nevydržel). Vítané akční vzedmutí kolem desátého dílu rychle pominulo (následováno tradičními rutinními interkopulacemi) a nastala opět standardní košer nuda. Hoši už dost melou z recyklované vody? Teherán mi přišel o dost zajímavější a napínavější, nemluvě o podmanivém a geniálním "The Spy". ()

Reklama

Reklama