Reklama

Reklama

Recenze (8)

klerik 

všechny recenze uživatele

V podstate dva dobrodružstvá, obe trochu prostoduché, ale minimálne v prvej časti riešiacej "kapituláciu" Rakúska sa stále niečo deje, Indy uteká, skrýva sa. Mal som pocit, že udalosti v Rusku sa dali zfilmovať o niečo zaujímavejšie a napínavejšie... ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Prvá polka v Rakúsku ešte celkom ušla; každopádne, aspoň sa tam niečo deje. Christopher Lee potešil! Udalosti v Rusku sú však tak nudne spracované, že to nezachráni ani výborný predstaviteľ samotného Voloďu Lenina. Inak mdlé a zbytočné... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší z těch všech filmových dobrodružství mladého Indyho. Prakticky od začátku víte, jak to skončí. Hodnocení proto odpovídá. ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Opět nevyvážená dvojice příběhů. Rakousko kde je Christopher Lee v roli hraběte Černína, je dobrý mix akce, napětí i humoru. Ovšem část která se odehrává v Petrohradu, je utahaná, předvídatelná a řekl bych že rozhodně patří mezi ty nejhorší. Indy má veselé přátele mezi bolševiky a vesele s nimi obráží různé akce a dokonce slaví i narozeniny. Pokud tohle měla být Darabontova variace na Reds (film z roku 1981. který se zabývá řivotem Johna Reeda), tak šeredně selhala. ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Strašne nevyvážená séria filmov. Miestami som žasol a niekedy zas že fuj tajzl!.. Nevime či je to vina scenáristov či Joe Johnstona no Seanova určite nie. Ten bol vždy skvelý. Teda aspoň taký ..dobrý:) 72% ()

Reklama

Reklama