Reklama

Reklama

72 míst nebezpečných pro život

(seriál)
  • Austrálie 72 Dangerous Places to Live
Austrálie, 2015, 6x45 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Planeta Země je plná nebezpečí, se zemětřeseními ničícími města ze země, zatímco hurikány a tornáda na ně útočí shora. Ale jaká jsou nejnebezpečnější místa pro život a jaké to, tam žít? Představte si, že máte vyhlídku, že váš dům pohltí nečekaně se vytvořená jáma, že žijete na úpatí aktivní sopky nebo že žijete mezi toxickým odpadem z opuštěného dolu. Popovídáme si s lidmi, kteří tyto katastrofy zažili z první ruky, o tom, jaké to je, žít na místech, která představují tak vysoké riziko pro ně a jejich rodiny. 72 míst nebezpečných pro život je poutavým dokumentem o nejzrádnějších místech na Zemi, kterým někteří říkají domov. (Viasat)

(více)

Recenze (2)

FoxMulder 

všechny recenze uživatele

Kolísavá úroveň reportáží. Od zajímavých a i skutečně nebezpečných, přes diskutabilní až k číslu 72, které je zde jen kvůli svému jménu... ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Dokumentární mini série představující 72 nejhorších míst pro život. Nebezpečí představující přírodní katastrofy, politická situace či životní prostředí i u míst, které by jste je nečekali, že jsou nebezpečná či dokonce život ohrožující i když pro běžného turistu se jedná o ráj na zemi. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama