Reklama

Reklama

Sex Play

  • Velká Británie Games Girls Play
všechny plakáty
Velká Británie, 1974, 90 min

Obsahy(1)

Bohatý americký obchodník sponzoruje politiky a za odměnu se stane velvyslancem v Londýně. Vezme sebou dceru Bunny (Christina Hart) a dá ji do exkluzivní školy pro mladé dámy. Jenže Bunny má trochu nezvyklé představy o tom, co dělá mladá dáma... Jednu z prvních realizuje tím, ze přesvědčí spolužačky na pokoji, aby se svlékly a šly se do školního bazénu vykoupat nahé. Jindy s několika dalšími přelezou plot a jdou hledat muže, kterého by svedly. Pak se dívky zaměří na zahraniční diplomaty a začnou soutěžit, kolik jich která dostane. Lehká komedie s pěknými exteriéry, pěknými dívkami a podstatně menším množstvím pěkného textilu, kterou natočil zkušený Jack Arnold. (Peabody)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taková sedmdesátková rozpustile připitomělá komedie s lehce erotickým podtextem. Děvčata tu byla celkem pěkná, první polovina byla i správně „rošťácká“ – osobně se mi líbila nejvíc. Hlavně když mladá Bunny přijede do dívčí školy a hned od prvních minut začne navádět ostatní děvčata k neplechám a hlavně tedy k nahotě. Alespoň se bylo na co dívat – třeba v bazénu. No a když se posléze děvčata vydala na lov „politických špiček“, tak už mě to tolik nebavilo. Bylo tam pár humorných situací, ale už to prostě nebylo ono. Light erotická komedie prostě na víc jak průměr nemá. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Bunny O'Hara si ráda užívá a když už, tak s pány v dobrém "postavení". Strhne k tomu i ostatní děvčata z internátu, což brzy vyvolá diplomatický konflikt, protože děvčata se zapletou v nejvyšších kruzích. Od režiséra Jacka Arnolda mám rád filmy "Myš, která řvala" a western "Bezejmenná kulka", ale tohle je pěkná ptákovina, i když holky jsou mladé a hezké (nahaté). ()

Reklama

Reklama