Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťosemročná Ellena Robertsová je zatknutá a prevezená do cely predbežného zadržania z dôvodu obťažovania a prenasledovania Davida Stillmana, prestížneho chirurga. V chicagskej väznici rozpráva Ellena svojej právnej zástupkyni o noci, ktorá predchádzala afére s Davidom. Zoznámila sa s ním na letisku. Ich sympatie boli od počiatku vzájomné. Príjemné stretnutie vo dvojici pokračovalo na večeri v luxusnej reštaurácii a bolo zavŕšené vášnivým milovaním v jednej z hotelových izieb. Obaja sa do seba bláznivo zaľúbili a trávili spolu takmer všetok voľný čas. David bol veľmi pozorný a často ju zahŕňal drahými darčekmi. Dokonca Ellene sľúbil, že opustí svoju manželku. Jeho verzia je však celkom iná. Ellena sa s ním cielene zoznámila a od toho momentu ho neustále prenasledovala a telefonicky obťažovala. Ohrozila jeho manželstvo a spravila mu zo života peklo... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Jamajdzan 

všechny recenze uživatele

Nebudem si nic nalhávat film na 5hvězd to určitě není, jednu hvězdu musím strhnout za to, že až příliš nápadně kopíruje o osum let starší Hoblitův Prvotní strach, který nám ukázal, že z daného tématu lze vyždímat i víc.. A další hvězdu strhávam za to, že kvalit prvotního strachu zdaleka nedosahuje. Na závěr ale musím dodat: Nebylo to zas tak špatné a nenudil jsem se a navíc mi film znovu připoměl tu úžasnou scénku zapírat, zapírat a zapírat. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější moment: J.Elfmanová si vydělává v peep show tak, že v černém spodním prádle předčítá zákazníkům z Freudova Výkladu snů. A oni jí to opravdu žerou. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Hereckými výkony (obzvlášť "stihačkojdní" Elfman a sexy Edelstein) rozhodně nadprůměr! Dějovou linkou pak nic nového neříkající. Stejně tak hudebním podkresem a předvídatelným zakončením. Jenže..... jsou tam tyhle dvě zmiňované aktérky,které Posedlosti dodávají ten pravý smysl......70% ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Mě se to hafo líbilo, nechápu to blbý hodnocení, jenom 45%? Nasrat! Tento film je povedený, atmosféra skvělá, stejně tak i zápletka. Psychopatická ženská pronásleduje známého lékaře a jeho rodinu, co může být lepšího? Dávám 5* za scény, které byly skvěle provedené a za heecké obsazení, mám ráda Jenn E. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Téměř identické téma řeší už film s Audrey Tautou v hlavní roli "Má mě rád nemá mě rád". Jen Audrey byla při svém terorizování "svého" doktora drsnější. Použila i fyzické násilí, na rozdíl od své americké "kolegyně". Ta týrala jen psychicky. Je neuvěřitelné kolik všelijakých šílených a úchylných lidí chodí po tomto světě. Přitom navenek tak vůbec nepůsobí. Bláznivá ženská si prostě vezme do hlavy, že bude chodit se svým vyvoleným doktorem a nebere ohled na nic a na nikoho. Fakt se mi nechtělo věřit, že je něco podobného možné, ale dušují se, že je to podle skutečnosti, tak tomu věřit musím. Mě film velmi zaujal, a proto hodnotím nadprůměrně. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Nic moc, všechno je opravdu nic moc. Příběhem počínaje, hereckými výkony a celkovým zpracováním konče. Zbytečná ztráta času. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller vhodný pro sobotní odpoledne. Film si na nic nehraje a právě to je na něm sympatické. Dějová linie je jednoduchá, pro ty, kdo už nějaký takový film viděli, se žádné velké zvraty nekonají, ale i tak má snímek slušnou atmosféru a chvílemi vás nechává na pochybách. Jedna hvězdička navíc za vynikající Jennu Elfman, kterou jsem si díky Dharmě a Gregovi opravu oblíbila a její úsměv prostě žeru. :-) ()

sirLANCELOT 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu jen se chci vyjádřit, že je to velká slabota. Film PRVOTNÍ STRACH má lepší šťávu a diváka drží v nejistotě ... ()

Reklama

Reklama