Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Komediálny seriál o životoch šiestich ľudí vo veku 20 a 30 rokov, ktorí spolu žijú ako strážcovia majetku veľkej, nepoužívanej nemocnice. (dwdb)

Recenze (25)

novoten 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak mohla taková perla prolétnout kompletně pod radarem pozornosti nebo kritických cen. Už vůbec pak nechápu, že nikdy nevznikla druhá série, ale alespoň Phoebe tehdy přesunula svoji pozornost jinam a mohla vzniknout druhá sezóna Fleabag. Crashing je oproti slavnějšímu kousku mnohem divočejší, vulgárnější a prvoplánovější, takže by v přímém srovnání prohrál. Zároveň je ale díky výbuchům Jonathana Baileyho nebo dojemné anti love story Melody a Colina dokonale nepředvídatelný a vtipný tak třeskutě, že ho budu rád doporučovat všem, kteří absolutně nebudou chápat, o čem to mluvím. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Těch pár dílů příjemně uteklo, úsměvné momenty se našly. Sice se člověk nebude řezat smíchy jako u některých jiných britských kousků, ale i tak je to fajnové pokoukání. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Britští Friends ze squatu koncipovaní jako průřez soudobou společností s každou postavou více či méně ulítlou jako Phoebe. Občas příliš stereotypizující, ale vzhledem k stopáži svižný kousek, který diváka neunudí. (nejlepší epizoda - 1x03) ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

To je jeden z těch pokladů, u kterejch si říkám, jak mi mohly sedm let unikat. Že je Phoebe Waller-Bridge vtipná, vím z Graham Norton Show, ale že umí až takhle, to jsem nečekal. Jediná škoda, jak už tu povzdechli jiní, že to je tak krátký a jen jedna série. PS: Koho zaujal Jonathan Bailey, ten se může těšit na Fellow Travellers (2023) od Rona Nyswanera. PS: Po měsíci jsem si to pustil znova a je to snad ještě lepší! ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

Z katalogu „komedie o lidech, kteří neexistují, protože by v reálném světě nepřežili ani den a skončili v blázinci" jedna z těch lepších věcí. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Pěkný. S ohledem na hlavní zápletku, sdílený bydlení a místy ujetej humor mne napadá, že jde britskou variantu New Girl se Zooey Deschanel. Waller-Bridge má talent, líbilo se mi to!:-) ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Klady? Krátké epizody, svižný spád, rychlé dialogy, velmi dobré obsazení a herecké výkony příšerných exotů, nevyzpytatelnost vývoje, upřímná orientace na touhy, sex. Fajn prostředí legálního squatu a zajímavá komunita. Chemie ústředního páru je velmi slušná. Zápory - občas děsivý tělesný humor, většina postav se chová po lidské stránce fakt strašně, že někdy žánr přejde z komediálního žánru do dramatu o sociopatech. Fandit se dá jen třem mužským obětím teroru některé z postav v komunitě. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Po nadšení z Fleabag jsem si s chutí pustil i druhý seriál za kterým stojí Phoebe Waller-Bridge a i tentokrát se objevuje v jedné z hlavních rolí. Příběh sleduje skupinu lidí, kteří coby strážci majetku přežívají v opuštěné nemocnici. Na mě to bylo až moc šílené, postavy se snad předhánějí v tom, která bude víc ujetá a jen těžko věříte tomu, že by někdo takový skutečně existoval. Přesto to dokáže pobavit a docela slušně to uteče, ale v porovnání s Fleabag to je pouze slabší odvar. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Já jsem zkrátka sběratel viděných britských mini sitcomů a u Crashing je zrovna taková škoda, že to nepokračovalo dál. Tohle mělo potenciál a věřím, že druhá série by tu první překonala. Tohle beru jako spíš takovou ochutnávku nápadů. Bavily mě postavy i ujeté prostředí. Zkouknuté to máte za chvíli, takže proč váhat. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuspořádané, zmatené, divoké a šílené. Někdy vtipné, někdy divné někdy až děsivé a možná i nechutné. Jednou to bohatě stačí, není absolutně žádný důvod se k seriálu vracet. ()

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, že je Crashing tak krátký, zrovna by mu slušelo o pár dílů víc, větší prostor rozvinout postavy. Má to hodně Fresh Meat vibe - obyčejní chaotičtí lidé, kteří se náhodou sešli na jednom místě, nemají moc peněz a řeší si své každodenní starosti. Není to sice klasická "haha" komedie, ale některé scény byly tak absurdně skvělé, že jsem si je musela pouštět znovu. :D Bailey jako Sam! ♥ #mytinyprince ()

Maura 

všechny recenze uživatele

Uletený a pomerne vtipný seriál s ideálnou minutážou. Phoebe Waller-Bridge mi však viac sedí v polohe, ktorú ukázala vo Fleabag, kde jej úloha (rovnako ako u ostatných postáv) viac zodpovedala bežnému životu a svojmu veku. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že to bude zmes Priateľov a Fleabag. No, k Fleabagu to malo dosť blízko, jednak kvôli jednej zo šestice hlavných postáv Phoebe Waller-Bridge, ale taktiež humorom a tým, že sa to točilo iba okolo vzťahov a sexu. Príjemný seriál, vtipný, plný emócií. Asi tak skoro ďalšia séria nebude, čo je škoda. Tak už len asi počkať na Fleabag. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

To má být jako všechno? Sorry, ale 6 dílů, takhle bez konce, to prostě nestačí. Čtveřice, Kate, Lulu, Sam a Anthony jsou úplní mistři v neupřímnosti a skrývání svých citů a je to na mě až trochu moc. ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Tři díly příhod přátel žijících v jednom baráku stačí. Ujeté, divoké, a přesto sterilní. Důvod nelibosti? Divnost seriálu, a nesympatie k postavám. Ty postavy pořád melou o sexu, ale mají všechny nejmíň rolák. Pokrytectví. ()

Reklama

Reklama