Reklama

Reklama

Můj slepý bratr

Trailer

Robbie (Adam Scott) je slepý atletický přeborník a místní sportovní hrdina. Všichni ostatní ho slepě zbožňují a považují ho za člověka, který by v životě neudělal nic špatného. Jeho nenápadný bratr Bill (Nick Kroll) však ví, že je Robbie ve skutečnosti nevrlý a arogantní. Přesto s ním ale každé ráno běhá maraton a nikdy ani nepípne, že se mu nedostává stejného uznání. Když se mu podaří zabodovat u okouzlující ženy (Jenny Slate), doufá, že karma snad konečně začala fungovat – dokud mu však jeho bratr nepředstaví svou vlastní novou milenku (ta samá Jenny Slate). Bill se musí teď rozhodnout, jestli opět ustoupí na druhou kolej, nebo se konečně svému slepému bratrovi postaví. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

misterz 

všechny recenze uživatele

Slušného človeka môže pocit viny totálne opantať, a to na riadne dlhú dobu.... Taká komediálne ladená vzťahovka, v ktorej sa všetko točí okolo zrakovo postihnutého týpka, ktorý šikovne využíva všetkých okolo. Moc ma to však neoslovilo. Jediné pozitívum (okrem slušnej hereckej stránky), ktorým snímok disponuje je častý výskyt scén, pri ktorých, aj keď sa to zdá nemožné a určite totálne nemorálne, máte chuť toho slepca niečím ovaliť, obdivujem bratovu (Nick Kroll) trpezlivosť. Ale inak až moc všedné, nevýrazné a pocitovo sterilné. Slabší priemer. 55/100 ()

Vlad 

všechny recenze uživatele

Cakal som nejaku nezavislu nudnu dramediu a la sundance a dostalo sa mi na moje pocudovanie velmi dobre pozeratelnej romantickej komedie pri ktorej som sa skutocne dobre bavil. Herecke vykony velmi dobre, aj ked postava Robbieho bola pomerne povrchne vykreslena a Jenny Slate Nickovi Krollovi len sekundovala. Nepresladena negycovita romatika, ktoru si mono bez obav dopriat. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mě překvapilo, že mě tohle nezávislé americké drámo docela i bavilo. Na svojí délku tak akorát. Není to sice žádná pecka, ale pokud máte chuť na nějakou vztahovou rošádu, tak by Vás tady ten slepej bratr mohl docela výživně nasrat. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Asi to zažil každý - hezká holka se stará o mentálně či jinak postiženého jako by to byl její partner a vás ignoruje. Tento snímek je o rodinné rivalitě. Zápletka je jednoduchá – slepý sportovní hrdina, tak trochu narcis, představí svoji přítelkyni svému bratrovi a ten zjistí, že je to také jeho přítelkyně. Občas se objevují hluboké filosofické myšlenky: "Sere mi jak mi život proklouzl mezi prsty, ale mám tě rád“. Hrubší je také humor. Jelikož šlo hlavně o vývoj postav, klidně by stačil divadelní půdorys. Takto se asi většina diváků včetně mě nudila. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Musel bych být můj slepý bratr, abych si nevšimnul, že tady máte co dočinění s opravdu originálním znázorněním mezilidských vztahů. Oboustranně výhodný vztah dvou bratrů poháněný pocitem vinny a osobní slabostí každého z nich naruší slepá trojúhelníková romance. To celé zabalené do překvapivě vtipného balíčku s indie mašličkou. To by šlo, ne? Nezávislá romantická dramedie….není se čeho bát. Velice milé překvapení, které si zaslouží čtyřhvězdičkovou odměnu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama