Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Asher (Joe Anderson) ve dvanácti letech přišel o sluch a od té doby je hluchoněmý. Téměř dvě desetiletí trénuje na to, aby se dokázal pomstít Ivanovi (Gary Stretch), muži, který mu před jednadvaceti lety zabil staršího bratra. Když se jeho protivník ocitne na svobodě, dostane Asher konečně příležitost. Jeho terč je ale ve skutečnosti také jeho otcem. (Cinemax)

(více)

Recenze (9)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vcelku ok Grindhouse béčko, které má ulítlé postavy a je správně drsné. Dojde i na znásilnění, trochu gore, akční zúčtování je moc fajn, ale krom toho nemá film už ničím moc zaujmout. Mě to na jedno zhlédnutí však stačilo. 60% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Špinavé a drsné revenge béčko o řekněme komplikovaném vztahu otce a syna. Líbilo se mi přepínání do černobílých módů i zvrácená poetika, najde se nějaká ta ustřelená končetina, něco stříkající krve, pár přestřelek a motorizovaná honička. A sedělo mi to i herecky. Svoje neduhy to samozřejmě má, ale i tak jsem dostal mnohem víc, než jsem očekával. 75% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

K hlavním postavičkám tohodle snímku si člověk nemůže udělat žádnej vztah,všichni jsou ušmudlaný,nedonošený,v některejch záběrech sem si vzpoměl na film Joe,akorát že tohle nebyla taková děsná píčovina.Nemá to navíc žádnou atmošku,hudebně taky zmršený.Nevim,ale tohle prostě nikoho nemůže posadit na zadek,nemá to žádný větší kvality.40%. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Syrový brutální příběh o pomstě žánrově s přesahem do artu podpořen vkusnou výpravou a ohromující kamerou používající cílené filtry. Syn Pierce Brosnana Sean pojal snímek vskutku stylově. Jako režisér  překvapil. Příběh začíná typicky násilnou scénou, která osvětluje důvod pomsty. Už zde je velice drze emocionální. Osoba toužící po pomstě je hluchá. Zajímavý aspekt, se kterým si děj zase až moc nijak nepohrává. Dějství se převážně zaměřuje na osobu roznášející strach, potoky krve a smrt. Dalo by se říci, že se jedná nezvykle o artový slasher, avšak filmové vyjádření se přeci jen pohybuje na jiné úrovni. Myšlenka celého dějství je jednoznačná. Pomsta není ušlechtilá, ale lidská. A když už člověk něco takového dělá, tak to má dělat pořádně. Charaktery postav jsou jednoznačné, dějová linka jasná a souhra brutality s náboženskými motivy vyvážená. Pro svoji krutost není snímek pro slabší povahy. Příběh byť smysluplný je ve své hnusotě a krutosti jen pro určitou skupinku diváků. ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadá dobře - šílený otec a kluk, který se rozhodne pomstít smrt svého bratra. Je to stylově surové, ale ne moc, hlavní hrdina docela sympaťák. Od půlky ale nastává zvrat - surovosti a krve přibývá, ale strašně zbytečně a scénář si neví rady - tak se z toho stane takový mix variace na Terminátora a parodií Tarantinovských filmů. Bohužel ani jedno není udělané dobře. ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Tie zabavne akcne casti su velmi casto prerusovane nudnymi kecackami a vela akcie je hodne postrihanej, tak je hovno vidiet. Ak hladate akcnu jazdu, hladajte dalej. ()

Reklama

Reklama