Reklama

Reklama

Another Evil

Trailer

Obsahy(1)

Keď maliar Dan (Steve Zissis) narazí vo svojom víkendovom sídle na dvoch duchov, nezostáva mu nič iné, ako požiadať o pomoc niekoho, kto sa zaoberá paranormálnymi aktivitami. Podarí sa mu nájsť Osa (Mark Proksch), ktorý má pomerne netradičné metódy na vyháňanie duchov. Spoločne vyrazia očistiť Danov dom, ale nebude to vôbec jednoduché. (Marceloo)

(více)

Recenze (5)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Keď maliar Dan (Steve Zissis) narazí vo svojom víkendovom sídle na dvoch duchov, nezostáva mu nič iné, ako požiadať o pomoc osoby, ktoré sa zaoberajú paranormálnymi aktivitami. Podarí sa mu naraziť na Osa (Mark Proksch), ktorý má netradičné metódy na vyháňanie duchov. Dan a Os spolu vyrazia očistiť dom, ale nebude to vôbec jednoduché. - Podarený komediálny horor a svieže spracovanie témy Haunted House, ktorú si začínajúci režiséri zvolia často, ale len zriedkakedy sa vydarí. Carson D. Mell sa vybral trochu inou cestou, ktorá je zábavná a o horor sa velmi neopiera, ale funguje to tak, ako má. Postavy sú zábavné, vtipy fungujú a nešikovné vyháňanie démonov tiež. Taktiež sa to vôbec nesnaží vyzerať nejako vážne a všetko je extra odlahčené, takže to naplnilo moje očakávania lacnej hororovej zábavy. + herec z Neon Joe, Werewolf Hunter ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na filmu je znát low-budget produkce a celý ten televizní vzhled tomu trochu škodí, protože jinak jde o poměrně promyšlenou kombinaci hororu a thrilleru, která začne jako legrácka, ale postupně narůstá napětí, kdy se to tuším od té historky Ose z dospívání ze hřbitova začíná lámat do docela slušného napínáku. Který nechává i po skončení v hlavě pár otázek, protože co když...? Ale nechci spoilerovat. Navíc je to velmi uvěřitelně zahrané, motivace a psychologie postav dostatečně představené, a vlastně se tu objeví něco, co jsem u hororů delší dobu hledal, ale opět nechci spoilerovat. Jinak naprosto skvělá hudba. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Another Evil“ chce být hororem, chce diváka trochu překvapit ale ta jeho snaha nevychází. Jako chápu, roč byli představitelé vybráni, ale je to castingově moc průhledné a za mě to prostě příliš nefunguje. To, co se bude dít, je od začátku zřejmé, ale přitom film chce trochu hrát na to, že by měl překvapit, ale ve skutečnosti to nedokáže a dlouhými pasážemi s mluvením nudí. ()

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Taková duchařina neduchařina. Příběh o tom, jak si do domu natáhnout vymítače duchů, zpřátelit se s ním a pak vidět to správné rodeo. Skutečná zpráva tohoto filmu je tom, že je třeba se více bát těch živých, než těch mrtvých. ()

Reklama

Reklama