Reklama

Reklama

T2 3-D: Battle Across Time

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

S nápadem na T2:3-D BATTLE ACROSS TIME za Jamesem Cameronem přišlo v roce 1996 studio Universal, které chtělo vytvořit zcela novou atrakci do svých zábavních parků. Cameron nabídku s radostí přijal a vymyslel pro atrakci zcela nový příběh, který doplňoval předchozí filmy a s propojením nejmodernějších technologií vytvořil trojrozměrné divadlo, které kombinovalo filmový děj s živými herci a kaskadéry. Celý projekt vyšel na neuvěřitelných 60 miliónů dolarů a k vidění je ve zábavních střediscích Universal v Hollywoodu a na Floridě.

V příběhu, který má asi 12 minut se dostaneme do apokalyptické budoucnosti roku 2029, kam je přenesen Terminátor T-800 (Arnold Schwarzenegger) a John Connor (Edward Furlong), kteří mají za úkol zničit samotné jádro SkyNetu. Úkol se jim snaží překazit starý známý T-1000 (Robert Patrick) a celá řada strojů, která okolí SkyNetu zabezpečuje: Jednotky T-800, tanky Centurion, letouny HK a největší a zároveň poslední překážkou je jakýsi pavouk z tekutého kovu, který představuje úplný vrchol technologie SkyNetu, T-1-000-000. (3DD!3)

(více)

Recenze (119)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónov║ Jednoznačne by to bolo treba vidieť v 3D verzii, ináč to nemá ten správny efekt, krátky dej je jednoduchý a priamočiary ale výhodou je že nie je zdĺhavý a tým pádom nemá šancu nudiť. /70%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Škoda, že jsem tuto záležitost neviděl v plném 3D provedení v Universal studii. Krátká, ale perfektně udělaná podívaná v které předvádí "skutečný" Arnold velmi slušnou jízdu přímo k T-1000000. Ať žije medúza a tahle záležitost vás vtáhne jako každá kvalitní 3D hra. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Unikátna (pracovali na nej: James Cameron, Stan Winston, Arnold Schwarzenegger, Edward Furlong, John Bruno, Brad Fiedel, Russell Carpenter a Robert Patrick), extrémne drahá a tradične cameronovsky prepracovaná dvanásťminútová lunaparková atrakcia štúdia Universal, ktorú by bolo najúchvatnejšie vidieť na vlastné 3D oči priamo v zábavnom parku. Mytológiu resp. "univerzum" sveta TERMINÁTOROV to (teoreticky) nikam neposúva, je to skôr triková oddychová "chuťovka". ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jakkoliv honosně název tohoto krátkometrážního snímku zní, nejedná se o žádný milník v příběhu Terminátora. Atmosféra je poměrně slabá, skoro bych až nevěřil, že se jedná o dílo Jamese Camerona a akční stránka věci také není kdovíjak orgastická (teda střelba z brokovnice za jízdy je parádní, ale to už jsme jednou viděli). Ale aspoň mě pobavilo, jak Terminátor kryl Johna Conora před palbou vlastním tělem, vypadalo to spíše jakoby ho osouložoval :) 6/10 ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Jako podívaná by to možná stálo za to, ale pokud jde o příběh samotný, tak je to spíše Cameronův prázdej výkřik do tmy. Je to trochu i s podivem, když to stálo tolik milionů. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Viděno na monitoru v mizerné kvalitě, takže ani jako pravověrná fanynka prvních dvou Terminátorů nemám důvod jásat a chválit. Kratičká, přímočará jednohubka s několika vtípky a efekty odpovídajícími době vzniku... akorát létající předměty snad už tehdy mohly mít stín, ne? Zkusím si to představit ve 3D a přihodím hvězdičku z nostalgie, ale pořád mi vychází průměr. 51% ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Tenhle krátký film je natočený pro jednu atrakci ve studiu Universal. Tzn. nelze očekávat nic, než jednoduchou a nenáročnou akční podívanou pro celé rodinky, z doby kdy i samotné 3D byla ještě technologická událost. Na celovečerním T2 je skvělé, že ani dnes mu není co vytknout. Battle across time bohužel však občas sklouzává k laciné podbízivosti se 3D. Neustále vám například cpe pod (či spíš do očí) nepovedené skynetovské poletující mini sondy, které Arnie, když mu dojdou náboje odrazí brokovnicí jako baseballovou pálkou. V centru Sky-netu se pak T-800 a John Connor utkají s T-1000 000. Jako fanouška Terminátorů 1 a 2 tahle atrakce sice jednorázově potěší, ale nikdy nebudu mít potřebu ji vidět znovu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Škoda, že takto nevyzerá Salvation a že s toho nie je ďalší celovečerák. Každá scéna je premyslená rovnako ako v T2, akcie majú švih a ... je to paráda. Závidím tým čo to videli v tom 3Dčku, to musela byť pecka. Trošku v zlej kvalite ale je tu aj T-1000000: https://www.youtube.com/watch?v=wM0EZTwE9fM> 95% - 5* ()

GilEstel

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní film, který tvoří jedna bitevní scéna. Ve své době zázrak filmové techniky, tvorby efektů. Dnes už jen vzpomínková filmová raritka, která v kontextu dneška nic nenabízí. Je jen dávno překonanou dobovou atrakcí pro zábavní park. Naštěstí krátkometrážní. (Bojím se jak za pár let dopadne Avatar).) Pro ortodoxní fanoušky Terminátoří ságy může zafungovat jako doplnění diváckého přehledu. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý Terminátor se starým dobrý Arným a jeho nezaměnitelnými hláškami. Jen to chce vyhledat ne-youtube verzi, pak to bude dokonalé! 70% ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Chci se vrátit v čase rovnou do Universal Studios Florida a sjet si to ještě jednou ve velkém. I'll be back (snad přijdu na to, jak). 8-| ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Až mě mrzí,že se Cameron spíš nerozhodl natočit celovečerák....vidět dvojku Arnold/Furlong byla radost a kurevská nostalgie,ve trojce mi prostě nejvíc chyběl právě Furlong.Video je to pěkný,vidět to ve 3D musí bejt mazec.Jako velký fanda téček ale stejně nemůžuvíc jak za 4* shurikeny.Arnold sice hláškuje vo sto šest (spolužák z vejšky těžce zabil :-DDD ) ale akce je místy nechtěně komická a chvilku mi to připadalo i jako televizní estráda,ale za tu milou vzpomínku,i přes jednu zsadní chybu a celkový smutek,že Cameron nenatočil trojku.... 75% ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to v Universal Studio v Hollywoodu roku 2007. Mix natočeného filmu s kaskadéry. Ale je to very good:))) Akce střídá akci. Kvalitních dvanáct minut akční střílečky:). ()

Reklama

Reklama