Reklama

Reklama

Život se mu rozpadá pod rukama a potřeboval by trochu vzpruhu. Odjede proto na očistnou kúru, která ale promění jeho noční můry v realitu. Tak pozor na vedlejší účinky! (Netflix)

Recenze (16)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po strate zamestnania sa Paul (Johnny Galecki) ocitne v komplikovanej psychickej situácii. Na pomoc prichádza zvláštna televízna reklama, ktorá ponúka očistnú dovolenku uprostred prírody úplne zdarma. Paul túto ponuku využije, ale ešte netuší, aké desivé zážitky ho na mieste čakajú. - Podarený režijný debut mladého režiséra. Ten vyzerá ako riadny nerd, ale v tomto prípade to vôbec nevadí, keďže točí nápadité horory, ktoré naviac funkčne kombinujú zábavu a napätie. Pán Johnny Galecki je v hlavnej úlohe presvedčivý a to aj vďaka scenáru, ktorý si režisér napísal sám a preto to dobre klape. V závere potešia kvalitné a hlavne prakticky vytvorené efekty. Mám silný pocit, že toto nesadne úplne každému, ale mne osobne sa to do vkusu celkom trafilo, pretože napriek pomalému tempu ma to neustále bavilo. + herec z Rings + herec z Shut In + herec z The Taking of Deborah Logan a Outcast + herečka z The Whispers ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Romanticko komediálna rozprávočka o roztomilých príšerkách, prípadne trochu podivnejších domácich maznáčikoch na tábore. Originálny a celkom vtipný nápad by sa tu ešte pochváliť dal, ale o nejakých "desivých zážitkoch" tu nemôže byť ani reči. S hororom to nemá vôbec nič spoločné, to už gremlíni boli strašidelnejší. Nezaujalo. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to taková pouliční směska žánrů. Výsledkem je pocit, že jsem vše stokrát viděl. jako vtip, který opakujete až do žaludeční nevolnosti. První část filmu ještě jde , ale pak je to takové bez života. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nevím co to mělo být ale tyhle nechutni slizouni se mi vůbec nelíbily celkově byl film hrozně nudný na samotě u lesa, nezazivny příběh. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokus o alegorii beroucí si na paškál psychické problémy a jejich zvládání. A mě se ten nápad líbil. Se zpracováním už to bylo horší, protože Miller jako mnoho jiných nevěděl, co chce vlastně točit, takže stvořil žánrový slepenec, který nebyl ve finále ničím, což je škoda, protože tady měl na výběr. Vedle dvou tří slodiních scének tak potěšilo především herecké obsazení s Galleckim na čele, kterému se povedlo vypadnou z Leonardovy role. Ale celkově nic moc. 40% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „The Master Cleanse“ je takovou zdlouhavou pohádkou, která se snaží předat nějaké informace, chce jít trochu hlouběji, ale nakonec se ukáže, že to nemá moc co říct. Jako kdyby se za tu hodinu a čtvrt skoro nic nestalo, jako kdyby vlastně o nic nešlo, jen to má docela hezké triky. Ani tak ale film nedokáže nějak víc zaujmout, vývoj je pomalý, pozvolný a pak najednou dojde na závěrečné titulky. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Hlavně z počátku je Detox velmi zajímavým filmem, jehož styl vyprávění opravdu zaujme přesto, že se nic extra zajímavého neděje. Hraní Johnnyho Galeckiho je však takovým způsobem zaujmující, že divák ani neřeší, že se nic neděje. Postupně však vyprávění ztrácí tempo a kdyby tento rádoby horor byl o něco delší, tak věřím, že se začnu nesmírně nudit. Detox však končí přesně ve chvíli, než se to stane a proto mohu konstatovat, že se jedná o nadprůměrnou podívanou se zajímavou myšlenkou a velmi dobrými herci. ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Jediné co bych mohla velmi dobře ohodnotit by bylo vizuální zpracování těch příšerek (slečna byla roztomilá a hezčí než miminko). ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

Ocenujem efekty bez cgi, takisto aj myslienka filmu bola dobra. Iste, dejovo to mohlo byt zabavnejsie, no a vlastne ten dej, sa dal odhadnut prakticky hned = ze ako bude nasledovat. Pokial ste hned pochopili o com je cely film. 60% "kazdy ma v sebe svojho demona, ktoreho musite dostat von a nadobro to snim skoncit" ()

animario 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně na úrovni absolventskýho filmu studenta americký FAMU. Zajímavej námět/nápad snad, ale podanej celkem nezáživnou formou (kde není dostatečně splněná žádná z žánrových kategorií v popisku, aby si tohle zařazení film zasloužil), že i jakýkoli poselství vyzní ve finále trochu do prázdna. 1,5* ()

WeeLass 

všechny recenze uživatele

Ač mě trailer ohromně nadchnul a na film jsem dychtivě čekal celý rok, po zhlédnutí přišlo velké zklamání. Trailer byl spíše jen nejlepší scénou z celého filmu, který se nemůže rozhodnout, jestli chce být komedií nebo fantasy hororem. Podobně jako Mroží muž od Kevina Smitha. Doufám, že se někdy dočkám fantasy hororu s CGI příšerkami, který bude stát za to. Zatím dávám alespoň dvě hvězdičky za obstojné herecké výkony a závěrečnou scénu. Na podobný zvrat jsem čekal celý film, hororu jsem se ale dočkal bohužel až v posledních pár minutách. ()

albiebennett 

všechny recenze uživatele

Sledujte podivuhodný sequel Leonarda Hofstadtera, který si po rozchodu s Penny změní jméno na Paul a projeví zájem o vztah s další neúspěšnou herečkou. Kupodivu první polovina filmu ujde, sice se tam nic neděje, ale Johny Galecki umí až nečekaně zaujmout a Anna Friel mu zdatně sekunduje. Osobně si myslím, že více už ani nešlo z té ploché charakteristiky postav vytáhnout. Avšak Lehce napínavý thrilerový začátek s lžičkou komedie se vytratí a změní v bláznivé fantasy s Příšerkami s.r.o., které se v očistné kúře zrodí z blitek ze speciálního smootýčka, což působí jako příběh z Aliexpresu. ()

Milo384 

všechny recenze uživatele

Zajímavé vyprávění o zvládnutí svých problémů. Škoda, že to bylo spíše romantické drama. Na jedno podívání dobré. ()

Reklama

Reklama