Reklama

Reklama

Hanbun deo happyending

(seriál)
  • Jižní Korea 한번 더 해피엔딩 (více)

Epizody(16)

Bývalým členkám dívčí skupiny už je přes třicet a mimo záři reflektorů se potýkají s láskou a jinými vzestupy a pády. (Netflix)

Recenze (2)

andiek05 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem byla docela zklamaná, ale pomalu s každým dílem si mě to začalo získávat. Dokonce i postavy, které mi na začátku nepřišly příliš sympatické, tak ke konci mi už ani nevadily a byla jsem zvědavá, jak to s nimi dopadne. Přišlo mi to hezké a zábavné a někdy i opravdu dojemné. Zvažovala jsem, zda dát 3 nebo 4, nejlepší by bylo opravdu něco mezi tím, ale nakonec mi přišlo škoda dát jenom 3, takže jsem dala 4 :-D :-D ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

U seriálu, který jsem zvládla jen do půlky (pořád jsem čekala na pořádný rozjezd nebo naznačení nějakého směru, kam se bude děj ubírat - pořád nic) mi nejvíc vadily čtyři hlavní postavy. S Han Mi Mo se nedokážu ztotožnit, chvíli je v pohodě, potom se chová jako hloupá kravička, Dong Mi neustále křičí a její hysterické výstupy se neustále stupňují k nevydržení, Ae Ran svého manžela nemiluje, ale je naštvaná, že ji podvedl a urazí se na něj prakticky bezdůvodně. Baek Da Jung je na mně příliš chladná a odtažitá, nerozumím jí. V celém seriálu jsem nenašla ani jednu spřízněnou duši a dost mě zklamal. ()

Reklama

Reklama