Reklama

Reklama

Monster High: Velký podmořský svět

(neoficiální název)
  • USA Monster High: The Great Scarrier Reef
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Renie42 

všechny recenze uživatele

Další hezký příběh o MH, tentokráte z mořského dna. Nevím, kdo vymýšlí jejich kostýmy, ale jsou moc hezké. Příběh měl spád a ty jejich konce mám ráda. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#13. Monster High film uzavírá první generaci 3D filmů této značky. Česká distribuce nějak nevyšla, mmj. vzhledem k tomu, že ani dabovaná verze nemá jakkoli přeložený název a děcka (a často ani rodiče) si neporadí s názvem The Great Scarrier Reef... Nicméně fanouškovské jádro, které překonalo všechny tyto nástrahy, si spokojeně našlo cestu k podmořskému dobrodružství v hlavní roli s Lagoonou Blue. Množina oblíbených příšerek získala ploutev, což samozřejmě inspirovalo novou řadu sběratelských hraček, včetně takových perel jako dvojhlavé Peri & Pearl nebo Posei Reef s chapadly. Příběh je klasická cesta za odpuštěním a doslovné naplnění MH hesla "be yourself, be unique, be a monster" :) Znalci souběžné Barbie filmové série určitě najdou podobnost s takovými dobrodružstvími jako Barbie in A Mermaid Tale nebo Barbie Fairytopia: Mermaidia. ()

Reklama

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Cením nádherné zpracování ghůlek jako mořských pannen, originální a fakt vychytané. Příběh krásný, poučný, zábavný a moc se mi líbilo, jak to dopadlo s hlavním záporákem. Jediné co mi vadilo, že tam nebyla Cleo a popravdě Lagunu moc nemusím. Na druhou stranu se mi líbí jak je introvertní, protože většina postav je extrovertních. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama