Reklama

Reklama

Piková trojka

  • Austrálie In the Cut (více)
Trailer

Obsahy(1)

Piková trojka je moderní kriminální příběh, odehrávající se na Dolním Mahnattanu. Frannie Avery (MEG RYAN) je učitelkou tvůrčího psaní, která je velmi ostražitá vůči navazování nových známostí. Jednoho dne se však setká s detektivem Malloyem (MARK RUFFALO), který vyšetřuje vraždu v jejím sousedství, a za podpory své nevlastní sestry Pauline (JENNIFER JASON LEIGH) s ním naváže vztah, který je zcela otevřeně sexuální. Osvěžující přímočarost jejich poměru ale hluboce podkopává pokračující a dosud neobjasněná série vražd. Po útoku maskovaného násilníka ale Frannie ztratí důvěru ve všechny lidi okolo sebe. V mladého studenta Cornelia (SHARRIEFF PUGH), který sepisuje práci o nevině masového vraha Johna Waynea Gacyho, ve svého bývalého přítele Johna Grahama (KEVIN BACON), který ji pronásleduje na každém kroku, a především v Malloye, který v ní nyní probouzí nejen vášeň, ale také podezření. Neexistuje nikdo, koho by nezávislá Frannie mohla požádat o pomoc - zarmoucená a vystrašená se proto rozhodne vzít záchranu svého života do vlastních rukou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 2/10 Děj 0/10 Hudba 1/10 Efekty 0/10/// +snad obsazení -to je ale k ničemu, protože postavy jsou velmi nesympatické, herci jsou nevýrazní, tempo je smrtelně pomalé, hudba v podstatě žádná, záběry z filmu dokáží spolehlivě uspat a mohl bych pokračovat/// Už jen to že jsem se na film díval 3 dny o něčem svědčí. Film dokáže totálně znechutit a asi si brzy najdu jinou zábavu, protože tohle je za trest. Klidně si projděte moje komentáře. Já si nevzpomínám, že bych nějakému film dal odpad. Tento snímek se tedy řadí do TOP 5 největších shitů. Je mi zle./// Celkem 6%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně rozplizlý erotický thriller. A přitom obojím, jako je erotika a napětí, ani moc nepřekypuje. Meg Ryan zrovna není herečka, která by to uměla podat, a není ani nijak zvláště obdařená pro milovníky horních pater ženského těla. Mark Ruffalo hraje vlastně toho píchače docela uvěřitelně. Film je to slabý po všech stránkách, co vám budu vyprávět, ale disponuje takovým zvláštním režijním rukopisem, který nezapře v sobě ženu provokatérku. Jane Campion chtěla ale být tak moc provokativní, až zůstalo jen u takového toho škádlení a diváckého zívání. 50% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nějak se vášnivé vzplanutí usedlé učitelky k neotesanému policistovi s (upozaděným) kriminálním vyšetřováním brutálních vražd nedoplňovalo a absolutně jsem nevěřil, proč by k němu měla cítit rozervanou touhu, obzvlášť když s ní zametal jako mačistický hulvát. Určitou neuchopitelnou atmosféru ovšem případ měl a celkově nebyl charakter Meg Ryanové úplně prázdný, nicméně jedna relativně odvážná erotická scéna dobrý film nedělá. 5/10 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Erotický thriller z trochu už postarší Meg Ryan v hlavní roli? Žádná jiná hvězda na kilometry daleko a bohužel ani režisér neví co chce natočit. Šokující záběry orálního sexu už dneska nešokují. Filmu chybí to nejdůležitější a to je duše. Herci k sobě příliš nepadnou a nevytváří vnitřní vesmír filmu, tak aby jim to divák hltal očima. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

No fujtajbl!!!Takovou ubohost jsem už dlouho neviděl,nepovedený televizní film,jedna explicitní,neprosto zbytečná scéna v úvodu,rádobyšokující *ukající Meg Ryan(které to,nevím tedy jestli schválně,ale opravdu nesluší,respektive je zde nehorázně odpudivá),nevýrazný Mark Ruffalo,zoufalá J.J.Leigh(ta hraje také pořád je ty samé vedlejší "na dně" postavičky),primitivní zápletka,imbecilní scénář,megatrapné finále.Nerad píšu komentáře tohoto typu,kde píši jen jak je všechno na h...o,ale nemůžu si pomoc.Jestli se Meg Ryan chtěla zbavit své nálepky romantických osudových žen,měla si vybrat určitě jiný žánr,a nebo alespoň jiný film,tohle je skutečný brak! ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Hlavní roli měla původně hrát Nicole Kidman, ale nakonec se rozhodla film pouze produkovat. (kenny.h)

Reklama

Reklama